Det blev den stora

Innehåller annonslänkar till Ideal of sweden och afound

Hejsan!

Minns ni att jag frågade er om storlek på mobil. Jag velade ju lite om jag skulle ha kvar samma storlek eller om jag skulle ta en stor, när jag skulle byta mobil. Era svar och även andras så valde jag den stora. Jag har inte börjat använda den än, för jag ville ha både skal och ett bra skydd på framsidan innan jag börjar använda de, ifall jag skulle tappa den det första jag gör. Nu är allt det fixat, så nu är det ”bara” att ladda över allt till den nya, vilket känns lite läskigt eftersom jag vill att allt ska funka direkt. Jag vet att man måste aktivera swisch manuellt och även att få musiken i bilen kräver manuella insatser, som jag inte är så säker på.

När vi kom till valet av skal, kunde jag inte motså Ideal of Swedens svarta skal, med ett tillhörande clutch. Det fanns i och för sig många snygga skal nu men valet blev ändå det svarta.

Clutch hittar ni här och mobilskal här och ring här

Klänningen köpte jag när Olivia och jag var på Malta i augusti, det kan ni läsa om här. men en nnan snygg klänning som påminner om min nyårsklänning kan man fynda här

Idag väntar jobb, sedan blir att bocka av på min to do list, inför torsdagen, när jag ska resa med mina härliga bloggkompisar..

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.