Det kanske blir en GT

Innehåller annonslänkar

till Cervera och lexinton

Hallå!

Igår när jag skulle åka hem, hade snöovädret börjat. Och det har verkligen ökat i styrka. Villken himla tur att jag inte satt på sommardäcken ännu. Men nästa vecka har jag tid för däckbyte, hoppas då verkligen att våren är tillbaka. I morse hade det kommit 40 cm snö och hörde att vissa inte ens kommit till jobbet för bussarna var inställda.

Nu vill jag ha vår.

Jag fyller strax innan påsk och ska åka på en överraskningsresa. Har verkligen ingen aning om vart. Men gissar att vi ska österut i Sverige, varför vet jag inte, tror P gjorde någon typ av nickning österut som jag läste in att det nog är åt det hållet vi ska.

Förra helgen var P helt säker på att det var GT´s dag, men jag var tvungen att googla upp det och det var det inte, den dagen kommer längre fram i April.

Iallafall så gjorde han en varsin GT till oss. Det kan vara riktigt gott, med en god lemonad att blanda i.

Förra året när jag fyllde fick jag ett drinkset, som man kan göra god drinkar med.

Min önskelista har blivit mindre och mindre för varje år.

I år står denna och dessa på min önskelista.

För dessa kommer passa så bra inför sommarens projekt, som ni ska få veta så småningom.

Ha en fin fin fredag, kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.