Det ska tydligen vara randigt, och allsång

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Efter att jag visat mitt randiga poolområde här, så är helt plötsligt allt randigt. Alla säljer randiga handdukar.

Så nu ska jag ha ett par randiga handdukar till båten och funderar på dessa för 149 kr eller dessa, för 199 kr, båda har just nu bra pris. Blir nog de sistnämnda, för de var lite större.

I fredags när vädret fortfarande var någorlunda ok, tog jag bussen till stan, för att sluta upp med mina kollegor i statsparken. Vädret var fint, men vi hade mörka moln omkring oss, men de höll sig borta hela kvällen. Vi satt på filtar och hade mysigt, sedan skulle vi till Frimis, för de hade säsongspremiär av allsången, och vi ville ha bord, eftersom de flesta ville äta där. Jag var den enda som gick, så för att slippa gå själv, så fick jag sitta bakpå cykeln för att vi skulle komma fram, kanske inte det bästa valet när man hade lite vin i kroppen och inga hjälmar.

Vi fick bord framför scenen, och alla som ville äta kunde välja att ta mat från olika foodtracks som stod uppställda i området. När bandet sedan började spela, då blev det verkligen full fart på alla. Alla dansa och sjöng, och är det något jag går igång på så är det allsång. Hamnade på bordet, med kollegorna, det stod folk på alla bord och dansade, vi hade så himla roligt.

Min klänning är från HM, kavaj, Zara, skor här

Blev hämtad halv elva och det var precis lagom.

Nästa dag kändes det som jag haft lite för roligt, för jag var bra seg hela dagen.

Resten av denna långhelg har vädret varit extremt dåligt, så dåligt att vi satt på spabadet för att värma oss i ikväll.

Gillar ni allsång?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Ann-Sofie
  juni 9, 2024

  Älskar eran picknickfilt! Vet du var den kommer ifrån?

  • helenavi
   juni 9, 2024

   Åh den är från Lidl fick jag veta😘