Vad hände med vädret, och hur blir sommaren?

Posted on

Hej hej!

Lagom som vi vant oss vid det varma fina vädret och vi går in i sommarmånaden juni, då vänder vädret. Idag när alla gymnasieelever tar studenten I Örebro, så vräkte regnet ner, just som de skulle springa ut, som tur var så slutade regnet, men det varma sköna vädret är borta.

Så tråkigt för alla som tar studenten och alla andra elever som firar att de ska ha ett långt fint sommarlov.

Men är det något vi här uppe i Norden vet, så är det att vädret går inte att lita på.

Jag är rätt väderberoende på sommaren, jag kanske inte alltid behöver ha sol, men dessa lågtryck som har en tendens att stanna, dom gillar jag inte. Förra sommaren slog vädret om precis när jag började min semester och höll sig hela min semesterperiod.

Så i år hoppas jag på en bättre sommar.

Vad har ni för planer i sommar?

Vi har inte direkt några planer förutom att fara runt på alla våra egna ställen. Vi åker till Gotland några dagar, annars är tanken att vi ska vara på båten.

Hoppas att vi får lite besök, och att vi åker bort till andra.

Annars vill jag inte ha något inplanerat.

Det jag vill göra, är att sova tills jag vaknar, inte stressa igång dagen, utan ta dagen som den kommer. Åka på utflykter, vandra i vackra Vadstena, bada i Vättern och i min pool.

Träffa familj och vänner.

Typ så här.

Känner mig lyckligt lottad.

Har så många fina människor runt omkring mig, som jag är oerhört rädd om.

Känner mig oerhört rik. Blev lite sentimental när jag letade efter bilderna, och känner en oerhörd tacksamhet över alla runtomkring mig.

Störst av allt är såklart mina fina barn och barnbarn.

Sedan kommer min stora kärlek, som är den finaste människa jag känner, med så mycket kärlek, klokhet och vänskap, som jag älskar så högt.

Tack för att du kom in i mitt liv och visade vad sann kärlek är.

Sedan kommer såklart mina nära vänner som står starkt vid min sida.

Utan er, vad vore jag då, ingenting.

Så jag hoppas min sommar blir lite som bilderna visar…

Vad har ni för planer eller önskningar inför sommaren?

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Comments
 • Sallys hus
  juni 5, 2024

  Så fint inlägg älskade vän❤️ ja vad vore livet utan vänner? Vad vore livet utan dig? Du min starka trygga stöttepelare som orkar med mitt ältande och mina tårar… å som peppar och skrattar med mig… du är värd precis allt och lite till 😘😘
  Tänk vad mycket fint vi har kvar att uppleva 🥰
  Jag kommer gärna och vandrar o Vadstena och hänger i båten, kramas och pratar om livet…
  Skrattar och andas…
  Puss och kram skumbanan 🤪

  • E
   juni 6, 2024

   K! Det är lite paybacktime- du fanns ju där när H hade djup dal i livet- that what friends are for. H! Mkt fint inlägg- jag hoppas oxå på en lugn och bra semester där jag kan återhämta mig efter en tuff period i livet som inte är helt över ännu. Sommar och semester kramar E

 • Milla
  juni 6, 2024

  Fina bilder, och förstår att alla de här människorna vill hänga runt dig 😘. Jag känner att jag mentalt påbörjat sommaren långt föres semestern, i helgen åker vi till Åland för att träffa dotterns svärföräldrar för första gången o kolla in platser för bröllop 9m ett år. Och sen börjar semester v28, en v efter det åker vi till Cervinia på vandringsresa i alperna där. Ser fram emot det massor! Och sen blir det mest ta det som kommer, vi spelar ju golf och ska komma iväg o cykla till Sälen hoppas jag. Numera gillar ja mest den rörliga ledigheten och med sol förstås. Hur det blir vet ingen, semester är nästan bäst innan den sker, haha. Kram

 • P
  juni 6, 2024

  ❤️

 • Annika
  juni 6, 2024

  Så fint du skriver om dina närmaste och dina vänner! Visst hoppas vi att det blir en fin sommar med mycket sol och bad. Jag kommer åka till Frankrike om en månad och fira min systers 60-årsdag. Först åker vi till La Belle Vue i Neffies och sedan till Cannes och Nice. Ska bli så härligt!
  Ha det fint!

 • Lena
  juni 8, 2024

  Vilket fint inlägg. Jag är inte så väderberoende, så klart vill jag inte ha regn varje dag. Försöker att inte fundera så mycket på hur vädret blir, kan inte göra så mycket åt det ändå. Önskar dig en härlig sommar och mycket samvaro med familj och vänner!

 • Birgittha Johansson
  juni 8, 2024

  Vi har just kommit hem efter en vecka med husbilen på underbara Öland, en resa till västkusten är inplanerad och i augusti blir det en resa till Danmark och Tyskland så fint väder önskar vi oss! tack för dina fina tankar detta gör att jag känner en ro i själen! Tack för att jag får följa din blogg! Kram

 • Tina ME
  juni 8, 2024

  Fina vännen Helena! Ser så mycket fram emot att skapa nya sommarminnen tillsammans med dig/er. Snart ses vi igen. Kramar och ha en fortsatt fin helg! //Tina