En annorlunda julmiddag på Hörnet

Innehåller annonslänkar till Lindex

Hej på er!

Vilken fantastiskt fin dag det blev idag. Solen har skinit från en knallblå himmel och alldeles vindstilla. Vi tog en promenad med Doris längs Vättern och vi mötte så mycket människor som tänkte likadant som oss.

Igår kväll hade vi bokat in sedan länge en annorlunda julmiddag på Restaurang Hörnet i Vadstena. Inte något julbord utan en tolvrätters avsmakningsmeny. Så himla trevligt, annorlunda och gott. De som jobbar där är så duktiga på att twista till sina rätter. Så här kommer en bildkavalkad på ett annorlunda sätt att äta julbord. Den som fick mandel i sin gröt fick även en julklapp från Hörnet. Det var inte jag utan P som fick både mandel och paket.

Läser man menyn ser det inte ut som tolv rätter, det var bara så att de kom ut med mellanrätter som inte stod med på menyn, så det tog minsann tre timmar innan vi fått in all mat. Sedan tror jag att jag missade att ta kort på någon rätt.

Tur vi hade en bit att gå för att ta oss hem, för vi kände oss som riktiga julgrisar när vi lämnade Hörnet. Nu ska de vara lediga i tre månader, vilket de är välförtjänta av. De har kunnat köra sin verksamhet med Corona restriktioner hela året, så nu får de lite ledigt. Men vi kommer absolut vara bland de första när de öppnar i Mars igen.

Idag står P i köket och lagar iordning sin egna julmat. Något jag aldrig gjort är torskköttbullar, har fått provsmaka och de var verkligen goda. Jag har iallafall gjort egen sill och P håller på och gör strömming som han skall lägga in.

Brukar ni köpa fina underkläder till jul? Jag blev väldigt sugen att köpa den här och den här. Riktigt bra pris är det just nu, både på web och i butik

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.