Några dagar ledigt

Innehåller annonslänkar till Campadre och Ellos

Hej hej!

Det blev en sen morgon här hemma. Efter kvällsjobbet hade jag svårt att varva ner. Men strax efter midnatt kände jag mig trött och la mig. Straxt därefter när jag precis hade somnat in sådär djupt, ropar Olivia på mig. Vaknar med ett ryck, något låter väldigt irriterande. Det är ugnen som står och larmar och det går absolut inte att få tyst på den. Ner i proppskåpet och kollade, men där såg allt ok ut och ingen jordfelsbrytare hade slagit ifrån. Kollade då huvudsäkringarna och där verkade det som att någon var trasig. Allt blev bra när jag bytte den. När det var ordnat, insåg både Olivia och jag att detta måste hon lära sig att kolla också om inte jag är hemma. När jag sedan la mig igen kunde jag inte somna om, låg och vände och vred på mig hur länge som helst.

Nu är jag ledig i tre dagar, det ska bli så skönt. Vi har lite att se fram emot, då vårt julfirande börjar redan nu, eftersom det blir annorlunda i år och allt i liten skala. Jobbar ju på julafton, så den dagen försvinner ju rätt fort.

Jag brukar alltid köpa julklappar till mig själv och i år tyckte jag att jag var värd en ny väska. Har kollat runt ett bra tag, men eftersom jag inte riktigt vetat vad jag vill ha, så har det dröjt. När jag hittade denna, kändes det som att här var hon, väskan jag inte vetat att jag ville ha. En annan väska som just nu är på 70% rabatt är denna, supersnygg, men kanske för liten för mig som alltid har så mycket i mina väskor. För att tadel av alla fina erbjudanden, blir man medlem genom att skriva in sin mailadress här, så kommer nya fina erbjudanden varje dag. Även billiga hotell och då inte bara i Sverige. Kanske inte aktuellt just nu, men när vaccinet kommit och smittan lagt sig, då kanske vi kan börja resa igen.

Min blus som verkar vara slut i detta mönster, finns i enfärgat i många olika färger här En snygg svart kavaj hittar ni här.

Nu är det dags att hoppa i duschen och jag tror minsann att vi kan få se solen idag också.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.