En dag i Stockholm

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom, Asos

Godmorgon!

Tredje advent idag och vi är i Stockholm. Inte en snögnutta så den lilla julfeelingen jag hade försvann, bara vi rullade in i Stockholm. Visionen var att gå i ett snöigt Gamla stan och se deras julmarknad. Nu gjorde vi det iallafall trots att det inte fanns en snögnutta. Promenerade på söder i Stockholm och vi var på ställen jag aldrig varit på så det kändes som jag var i en ny stad.

Eftersom vi skulle på julbord på kvällen ville vi inte äta så mycket innan, så vi hittade ett fick på söder i Stockholm, där vi tog en varsin grillad macka. Jättemysigt ställe med mycket folk. Jag älskar att sitta på fik och kolla in alla människor och undra hur de lever och hur de är. Gick förbi en bokhandel vid Mariatorget, där det var uppträdande av en liten musikorkester inne i den lilla lokalen, såg döhäftigt ut. Vi stod utanför och lyssnade en stund, innan vi åkte hem och sov middag innan vi skulle snida om inför kvällens julbord.

Min kappa hittar ni här till 25% rabatt, hade egentligen velat ha denna, men den var alldeles för dyr. Gul halsduk finns bl.a här

Fortsättning följer.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • åsa
    december 12, 2021

    Så mysigt! jag kan säga att din kappa är mycket snyggare! den andra var alldeles för utsvängd.