Julbord på Grand Hotell

Innehåller annonslänkar til

l pfgstockholm, Lindex, Mq

Hallå!

Tittade ni på Luciamorgon från Tällberg, verkligen fint, trots att de inte hade en enda snögnutta

I Lördagskväll tog vi en taxi till Bank Hotell. Vi skulle träffa våra fina vänner Tina och Per för en fördrink innan vi gick de få metrarna till Grand Hotell för julbord. Jag hade aldrig varit på Bank hotell, men det var verkligen jättemysigt. De hade tre olika barer att välja på om man bara ville ta en drink. Vi valde den med lite softare musik.

Vi satt där dryga timmen, för sedan var vi tvungna att gå vidare mot Grand, som bara ligger en kort bit därifrån. Tina och jag passade på att gå på damernas, för det är något speciellt med deras damrum, det känns så speciellt och lite lyxigt när man kommer dit, eller det gör det överallt på hotellet.

Mycket gott, och gottebordet ska vi inte tala om, men då var jag så mätt så jag fick knappt i mig något. Mitt bästa är sill, lax, skinka och revbensspjäll.

När vi var så mätta att vi knappt kunderöra oss. Skildes från Tina och Per och bestämde att vi snart måste ses igen. Det var skönt med en promenad längs Birger Jarlsgatan, så man fick skaka ner maten.

Min blus hittar ni här, jag har ett linne under och strl L, eftersom den är rätt kort. Just nu får man 25% på ett köp om man är medlem, här. Mina örhängen finns här.

Tinas fina blus hittar ni här och Tinas blogg hittar ni här

Nu måste jag skynda mig till jobbet, Må så gott.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.