Mysfrukost på Katrinelunds Gästgiveri.

Innehåller annonslänk

till Outnorth

Hallå!

I morse var det dags att influenser gänget att träffas igen. Denna gången åkte vi till Katrinelunds Gästgiveri utanför Örebro. Det är ju Almi Mälardalen som anordnar dessa frukostevent tillsammans med olika företag. Just denna morgon var det snökaos i Örebro, vilket märktes på trafiken. Det gick verkligen i slowmotion.

Men bättre att köra sakta och komma fram än tvärtom.

Katrinelunds Gästgiveri ligger precis vid Hjälmarens strand och Roger som haft detta ställe i över tio år, kom över stället pga. en felringning. En jätterolig historia berättade han med stor innerlighet för oss innan vi fick sätta tänderna i deras fina frukost. Visste ni att de så klart är Whiteguidenominerade och nog snart har en Michelinstjärna. Maten är verkligen fantastisk och personalen likaså, sedan att det ligger helt underbart är ju inte fel det heller.

Vi fick oss en rundvandring och fick se deras konferenslokaler, 18 hotellrum, sjökrog på sommaren, spaavdelning, pool, spabad, bastu och mycket mer.

Så mysigt att träffas igen, vi har det alltid så mysigt, så vi höll oss kvar lite längre än vi skulle, för vi har ju alltid så mycket att prata om. Sedan åkte vi den något slingriga och hala vägen tillbaka mot Örebro. Tror vi alla fick en dos av julfeeling. Snö, mysigt ställe och julfrukost.

Med var; Tiingelinn. Louicechf, Träning40+, Annas mat och bak, Simon Brännvall, Matplatsen. Sallyshus, Malins hus och hem, Therese Wickman och Almi Mälardalen som höll i allt.

Nu har vi hasplat oss iväg till Stockholm och vet ni vad jag glömde, jo mössa och jag letar fortfarande efter den optimala mössan, vad tror ni om denna?

Nu ska vi hitta på något att stoppa i magen och här uppe spöregnar det, inte alls lika vintrigt och mysigt som hemma. Men mysigt att komma till huvudstaden ändå.

Ha det gott, vi hörs.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  december 12, 2021

  Härlig bild på dig och Sallys mamma! Tyckte trappen var bekant, har du varit på julbord där som du skrivit om tidigare?

  • helenavi
   december 12, 2021

   Hejsan! Jag var på Katrinelund och åt julbord 2018, nu var det bara julinspirerad frukost. Det är så himla fint vid Katrinelund, ni får ta en sväng dit.
   Kram Helena