Hej på er!

Igår fick jag låna mina barnbarn och det var verkligen hur länge sedan som helst. Så när det knackade på dörren 06.30 och det stod två förväntansfulla barn utanför, kan man ju bara bli lycklig i mormorhjärtat. Att försöka få dem att inte tjoa så högt för att inte väcka Olivia var desto svårare, så tillslut gav Olivia upp och kom ut till oss. Det ska ju helst hända något varje sekund när de är här, men de är ändå väldigt duktiga på att leka själva. Så när alla leksaker efter Olivia kommit upp, så var iallafall Alicia fullt sysselsatt. Ingen kan leka själv som hon.

När man är hos mormor ska man alltid ta sig ett bad, på vintern i spabadet och på sommaren i poolen. Nu håller de ju på att bygga pool själva, så nu kommer det iallafall inte vara att bada pool som drar.

Tänk snart är det dags att börja pimpa baksidan, som jag gillar mer och mer, ni ser i detta inlägg hur mysig baksidan kan se ut

Det viktigaste är ändå att fika hos mormor och igår hade vi verklugen tur med vädret, helt vindstilla och sol från enklarblå himmel, grannen kom över och vi satt och njöt hur länge sedan som helst. Barnen hittade servisen från lekstugan och hade fullt upp med att servera från deras konditori till oss.

Sedan kom mamma Nathalie som nu jobbade sitt sista pass på iallafall två månader, för att de blir permiterade i spåret av Corona. Vi tog ett blodtryck på mig, eftersom jag inte törs äta min blodtrycksmedicin längre, då man sett att viruset fastnar på ACE receptorer och min blodtrycksmedicin gör likadant. Blodtrycket var alldeles för högt i går eftermidag, men det berodde säkerligen på att det var full fart med barnbarnen, men jag kontaktade min blodtryckssköterska, för jag måste såklart ha en blodtrycksmedicin, så jag inte får hjärtinfarkt eller stroke……..

Hon ska kontakta mig på måndag, så nu ska jag ta Blodtrycket själv i helgen för att se hur högt det är.

Ha det gott,

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Majo
  mars 28, 2020

  Jag äter också blodtrycksmedicin, Metaprolol tror jag att den heter, dock inte för högt blodtryck utan för att försöka minska migränanfallen jag har. Under 3 veckors tid har jag tagit 100 mg/dag och har ”bara” haft 9 anfall men det är fortfarande 1 hel vecka kvar på testmånaden så tyvärr verkar det som att medicinen inte hjälper särskilt bra för min del, den andra medicinmetoden var det så mycket biverkningar med enligt läkaren fast nu efter att jag läst här + fortfarande migrän vill jag sluta äta medicinen!

  Nu är jag inte lika utsatt som ni som arbetar inom sjukvården men inom handel där jag arbetar så handlar många kunder fast man är sjuk fast nu är det, tack vare viruset, inte lika många vrålsjuka som springer in och ska bara handla lite, men ALLA bunkrar allt ”ut i fall att”, heeelt hysteriskt för varorna kommer inte sluta komma till affären det tar bara lite längre tid att hinna fylla upp så mycket varor tills nästa anstormning.

  Både du och Nathalie har det riktigt fint hos er och när det gäller barnbarnen så tror jag att få tid med mormor är det allra viktigaste vad ni än gör när ni träffas.

  Kram Majo

 • Anna-K
  mars 29, 2020

  enligt läkemedelsverket finns i dagsläget inga kliniska bevis för att läkemedel innehållande ACE . hämmare eller angiotensin -2-receptorblockerare skulle ha en negativ påverkan på covid -19 -infetion.