Helgfrukost

Posted on

Innehåller annonslänkar till Afound

och Bubbelroom

Hej på er!

Vart man än kollar på internet och tv, så handlar det bara om Covid19 och vi matas av information om hur farligt det är, och det är det. Jag vet att jag tänkte i början att det var lika bra att jag fick det, så jag blev av med det, men så tänker jag inte nu, för det är ingen som vet hur sjuk man blir av detta. Som det ser ut nu är det inte gamla och sjuka som hamnar på intensiven och ju fler som rör sig ute, ju större är risken att det blir överfullt på intensiven och att man tillslut inte kan hjälpa de som kommer in. Vi alla måste hjälpa till och göra som myndigheterna säger. Jag är glad att jag har min lilla täppa att vara i och att jag har en hund som behöver ut, så jag får iallafall frisk luft och kan få stimulans av att vara i trädgården. Nu är Henry (gräsklipparrobboten) väckt för säsongen och har börjat göra sitt jobb. Poolen är städad från alla löv, så nu kan det få bli lite mer värme så den kan startas. Nu är klockan framflyttad och denna Söndag har gått hur fort som helst, var helt slut i morse också så det blev sovmorgon deluxe också.

Men visst är det mysigt med långfrukost som man lagt lite mer kärlek på en vanligt?! Omelett eller äggröra och lite annat smått och gott är ju riktigt nice. man får hitta på lite roligheter så här när man inte får umgås som man brukar, då kan en lite mer lyxfrukost göra så man blir lite gladare för en stund.

Jag är sugen att plocka fram mina sommarkläder från källaren och jag måste kolla över om jag fortfarande kan ha kläderna, eller om de är blivit för stora. Det jag är mest sugen att plocka fram är vita byxor, kan även tänka mig ett par vita kostymbyxor, som man kan dressa upp eller ner i sommar. Längtar som sjutton efter att sommaren ska komma och att allt detta på något sätt planat ut, så man kan leva lite mer normalt.

Ha det gott och var rädda om er,

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
 • Mamma C
  mars 29, 2020

  Jag är så innerligt tacksam att vi har en gård att vara på.
  Jag tänker på de som varken har en uteplats eller balkong till sin lägenhet här i Spanien.
  Mysig med långfrukost och en massa gott på bordet.
  Kram Carin