På min bucketlist

Innehåller annonslänk till Gina 

Heej! Idag när jag är ledig och vill hinna en massa, så hinner jag ingenting,får inte ändan ur vagnen alls. Klockan är halv två och först nu kom jag på att jag glömt blogga.. Vad ska jag skriva om idag då, har sällan ngn plan hur ett inlägg ska se ut, utandet kommer oftast spontant när jag sätter mig vid datorn, likaså idag.Kom på att jag ville berätta om min bucketlist, som ändrats en del genom åren, men så som den ser utjust nu. Jag skulle väldigt gärna vilja besöka London, som jag tydligen missat helt, fokuserade så på New York att jag glömde London, som är mycket lättare att ta sig till över en weekend. Skulle gärna viljabesöka en musikal då också, antingen Lejonkungen eller Phantomen på operan.  

Bild härifrån  Engelska landsbygden skulle jag också vilja besöka, mycket efter filmernaThe Holiday och Downton Abbey. Amsterdam skulle jag vilja besöka någon vår för att få se alla tulpaner och alla kanaler. Gardasjön och Amaronedistrikten är ett måste på min bucketlist, gissar att naturen och vyernaär vidunderliga och att vinet smakar lent och mjukt i munnen. 

Bild härifrån Franska västkusten ska vara helt fantastisk,så det skulle jag gärna besöka någongång, gärna med bil. Såklart skulle jag vilja besöka Amerikanska västkusten och även Canada Gissar att jag kommer inte uppleva alla dessa ställen, men några av dem hoppas jag få uppleva tillsammans med någon. Jag blev ju glatt överraskad av Kroatien, som ni vet.Vi var till samma ställe tre år på rad, det kan ni läsa om härhär och härGillar verkligen det landet, med allt vad det innebär.Malta som Olivia och jag var i var också ett trevligt land och lätt att åka till, som ni kan läsa här Hoppas på en resa med tjejkompisarna i vår,vi står i planeringsstadiet för en sådan resa.Vad har ni för bucketlist? Vill också passa på att tipsa om den här blusen,som påminer om min som jag visade häromdagen Kram på er Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.