En fridfull juldag

Hej hej!

Dagarna går och vi närmar oss slutet av detta år, men jag ska inte gå händelserna i förväg. Vill berätta om vår juldag som verkligen andades frid och harmoni. Vi kom till Vadsten julaftonsnatten och missade midnattsmässan på grund av ovädret. Jag var på min första midnattsmässa förra året och blev helt knockad av atmosfären och kände sådan pampig och storslagen känsla, jag aldrig känt förut. Men det få vänta ett tag till.

Juldagen hade vi bokat in på Klosterhotellets spa avdelning. de har byggt om sitt spa och vi har inte varit där sedan dess. Men nu var det dags och det hade tillkommit en del nya saker, bla nytt ute spa, orangeri och solrummet, som blev min favorit.

Tänk att ligga på en strand en solig sommardag och höra vågorna slå mot stranden. Helt magiskt och underbart. Vi var där i fyra timmar och vi var nästan själva där, vilket var helt underbart.

Kloster spat är annars ett väldigt lugnt spa, där andas frid och lugn och ro, så det är inget att åka till med ett gäng, på ett spa skall man väl njuta och känna sig avslappnad och fylld av må bra endorfiner?!

Innan vi gick därifrån tog vi en varsin räkmacka och ett glas Cava, så mysigt att sitta i deras orangeri och titta ut i deras atrium rum, där de varma och kalla utebaden stod. Vi valde bara det varma.

Perfekt förmiddag att gå på spa, det är andra året vi gör det, så det kan ju bli en tradition för det.

Just i detta nu måste jag nog sova lite middag, för även om jag jobbar och inte är ledig som många andra, så känner jag mig urlakad, så en liten powernap blir det nog nu.

Kram så hörs vi i morgon, då mitt sista inlägg för året kommer ut.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.