Nyår och hej 2024

Posted on

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Så blev det äntligen 2024, som jag hoppas på detta år. Vad är det jag hoppas på då, undrar ni säkert. Främst världsläget och ekonomin hoppas jag blir bättre, är trött på att allt bara blir dyrare och dyrare. Alla höjer sina avgifter fast de kanske egentligen inte behöver.

Men en sak som är positiv, är ju att dieseln blivit billigare, tack för det. På jobbet, höjer de parkeringsavgifterna rejält, plus att de tar bort frukosten, som vi ändå betalar för, sådant gör mig sur.

Men nu till något roligare, vår nyårsafton. I år skulle den firas i Örebro hos vänner som bor precis vid slottet. Där är det alltid fyrverkerier vid 12 slaget, så vi skulle verkligen ha första parkett. Vi var tre par, som delat upp rätterna.

Vi stod för förrätten, och hade valt gratinerade havskräftor. Oxfile till huvudrätt, som värdparet ordnat och blåbärsglass till efterrätt.

Tiden gick väldigt fort, hann knappt äta upp allt innan det var dags att gå ut på värdparets balkong eller tak, så man såg slottet väldigt nära.

Doris var inne och hon reagerade inte alls på fyrverkerierna, vilket hon aldrig gjort, så skönt.

Bild P Rådehed
Bild P Rådehed

Min väninnas make hade med sin drönare och tog dessa fina bilder över slottet, så himla mäktiga bilder.

Min fina klänning fick jag i julklapp, ni hittar den här, mina skor härifrån

Min fuskpäls är härifrån ,men är slut på nätet. Fuskpälsmössan hittade jag tillslut här för 70 kr

C´s fina klänning som är nedsatt hittar ni här

Ett mysigt nyår med vänner, som avslutades med att den förbeställda taxin faktiskt kom i tid, så då var det bara att packa ihop och åka med.

Gårdagen blev soffläge och pizza som sig bör, är väl lite mer på banan idag. Här eldas det för fullt, det är ju riktigt kallt ute, och kallare ska det bli.

Nu skall Doris ut, och är det något hon inte gillar så är det kyla.

Kram Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
 • Lena
  januari 3, 2024

  Ni var verkligen fina allihop, och vilken smashing klänning. Jag hoppas att under 2024 har vi blivit så kloka att vi förbjuder all form av fyrverkerier, många skadas på händer, ansikte mm, polisen får göra ett otal utryckningar. Hundar och andra djur far illa, vi har hundar i familjen som skakar bara dom hör en raket och vägrar att gå ut, fruktansvärt.

 • Mia
  januari 3, 2024

  Måste ni betala för parkeringsplatsen på jobbet? Tillhör dom inte sjukhuset? Nu skall vi önska och hoppas att 2024 blir ett jätte bra år på alla fronter ❤️

  • helenavi
   januari 5, 2024

   Hej Mia! Ja vi får betala parkeringen trots att regionen är parkeringen.ä, urdåligt. 520kr/mån blir det nu. Ja vi hoppas på 2024🙏🏻❤️
   Kram Helena

   • Mia
    januari 5, 2024

    Det var dyrt, jag bor inte i Sverige men på min nuvarande arbetsplats finns motorvärmare att tillgå och min förra arbetsplats finns ett varm garage för personalen allt är gratis, en fantastisk lyx när man har jobbat natt att få sätta sig i en varm bil 🥰

 • LH
  januari 4, 2024

  Hej och god fortsättning.

  Är du nöjd med den fina mössan? Jag har också fuskpälsen och älskar den och det var ju superfint med mössn till.

  //Lollo

  • helenavi
   januari 5, 2024

   Hej Lollo! Visst är pälskappan underbar🤩. Jo jag är nöjd med mössan. Kanske inte för värsta kylan, men att ha när man vill vara fin, absolut och för 70kr är den perfekt🤩
   Kram Helena