En härlig helg

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Åhlens, Johnells och Mio

Vilken fin helg vi fick med massor av innehåll till måbra kontot. Det var länge sedan vi var en helg i Vadstena och egentligen förstår jag inte varför. Men det kan ha att göra med att jag jobbat konstigt + att P håller på och målar hemma hos mig. Han målar alla tak och vardagsrum, hall och kök och det tar ju sin tid.

Men som sagt i helgen var vi i Vadstena och jag började fredagen med något riktigt spännande, men det ska jag berätta om senare.

Jag vill alltid till Vättern när jag är hos P och jag älskar att strosa i Varamobaden vid Motala. Jag tycker det är fantastiskt att kunna strosa på en strand när det inte är en enda människa där.

Lördagen blev varmare än vi trott, så vi gick och kollade klosterliljorna som blommade för fullt, sedan gick vi till centrum i Vadstena och passade på att ta ett glas rose i solen och även en matbit. så mysigt när man kan börja sitta ute utan att frysa.

Sedan vandrade vi hemmåt och väl hemma tog vi fram varsin solstol som vi somnade i alla tre. Doris liggande på min mage. Innan det planerade vi för den kommande utesäsongen och jag planerar ju alltid i mitt huvud, men så ska jag ha med mig P på banan också, och han tar saker lite mer med ro än jag. Hans uteplats är lite rång och han har riktigt galma och klumpiga utemöbler och jag tycker han ska satsa på dessa, men han tror inte de passar i storlek, men jag ska mäta, han har haft fel förut.

Men det blev inte så länge, för det kom oväntat besök, men det tar vi i nästa inlägg.

Min vinterjacka följde inte med denna gång, utan nu är det vårjackornas tid. Min hittar ni här, lite billigare här.

Nu ska jag svida om för lite padel.

Hörs i morgon

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.