En jobbig men rolig dag

Hejsan!

Igår hade min avdelning utbildningsdag och det har vi inte haft på två år, pga. Covid, så det var välbehövligt.

Det ingår alltid scenarioträning med HLR och något annat som vi behöver öva på. Denna gången blev det luftvägsstopp i track. Det går alltid ett sus bland oss när vi hör ordet scenarioträning, likaså igår, men när vi väl är klara så känns det så himla bra. Man går liksom och oroar sig för vad de som håller i allt ska hitta på för fall, men det är ju så det är på jobbet också, man vet ju aldrig vad som kommer hända. Efteråt satt vi och reflekterade och gav och fick feedback av varann och från de som observerat allting.

Man blir rätt uttömd på energi efter en sådan här dag, men vi är en bra arbetsgrupp och vi jobbar bra ihop, så det gör att man går därifrån med ett leende på läpparna.

Det blev en nyttig och rolig dag.

Senare på kvällen åkte jag och en kollega och tränade styrketräning. Vi fokuserade på bål, rygg och ben och jag kan säga att M hon hade tunga vikter på, medans jag knappt inte hade några vikter alls, men efter en timme, skakade mina ben, så jag trodde att jag inte ens skulle ta mig hem. Misstänkte att jag inte skulle kunna röra mig i dag. Så jag tänkte att om jag tappar upp ett varmt bad, kanske det kan underlätta träningsvärken som skulle komma idag.

Jag tror det gjorde lite nytta, för visst har jag träningsvärk, men jag tror den hade varit värre om jag inte legat i det varma vattnet igår.

Idag är jag ledig, men måste jobba lite ändå, gissar att det blir fram till lunch.

Önskar er alla en bra tisdag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Lena
    januari 18, 2022

    Vilket jobb ni gör i dessa tider (så klart annars också).

  • E
    januari 18, 2022

    Kul att se dig in action även om pat var plastig 😉