Blusar med ståkrage.

Innehåller annonslänkar till

Ellos

Hejsan!

Har blivit lite kär i blusar med ståkrage. Dels för att jag tycker det ser stiligt och klätt ut, dels för att jag kan gömma min hals under kragen.

Köpte ju en som jag hade i julas, som jag är så nöjd med, men skulle kunna tänka mig att ha flera.

En cremefärgad blus med lösa ärmar, hittar ni här. Den snygga konjaksfärgade blusen i hittar ni här

Sen rosa med knyte i halsen hittar ni här. Spetsblus med ståkrage här.

En blank svart hittar ni här och en vit med både ståkrage och volang hittar ni här

Ett par av dessa är på väg hem till mig för att testas. I skrivande stund, sitter jag och tittar på P som lagar lammracks till middag. Jag har jobbat två av helgens arbetspass och det är två kvar. Jaa eftersom jag jobbar måndag, så slutar inte min helg förens på Tisdag. Så ikväll passar vi på att ha en mysig lördagskväll tillsammans. Vi lyssnar på gamla godingar och dricker vin och som jag sa står P vid spisen. Kan det bli bättre?!

Såg att många sett Norrsken här i mellersta Sverige, tyvärr sov jag då, men för er som såg det, måste jag väl säga att det inte hör till vanligheten i våra breddgrader. Det är väl det många vill se när de åker norrut, antar jag.

Men nu var visst maten klar, så jag ska kasta mig över kvällens delikatess.

Må gott! Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Milla
    januari 16, 2022

    För en som alltid tittar på himlen så var ju detta med norrskenet så häftigt. Tack till solstormarna! Min dotter är ju lite nördig på området så hon hörde av sig till mig sent på fredagkvällen, jag skulle precis gå o sova. Mamma det händer grejer! skrev hon och jag praktiskt taget rusade ut, till brofästet på kvicksundsbron. Och wow, jag hade nog kunnat stå där o spana hela natten. En säregen upplevelse 😍 som ju inte alls går att fånga på film. Kram Milla

  • Åsa
    januari 29, 2022

    Jag vill tipsa om en t-shirt med turtleneck som finns hos Vero Moda i deras online store 👍🏻 Vill inte heller visa halsen om jag slipper så kan vara värt att kika på dem, finns i flera färger för 149:-. Sök på turtleneck t-shirt.