En klänning, två stilar

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Busnel, afound Lindex och gina

Hej på er!

Hemma vid vår oas, är det alltid mycket varmare än utanför vår tomt. Grannarna kan komma i täckjacka och mössa utanför och vi sitter helt i lä och svettas av att vi har det så varmt och gott. Så var det igår. Både Olivia och jag satt halvnakna och solade och grannen kom med vinterjacka och undrade om vi fått dåndimpen. Vi tyckte det var hon som hade fått dåndimpen. Jag valde iallafall en sommarklänningen med bruna strumpbyxor för jag vidhöll att det var varmt ute. När jag sedan tog en promenad med Doris, förstod jag vad grannarna menade, det var verkligen inte skönt ute, tur jag hade en tjock tröja och en täckjacksväst över klänningen, vilket var tur, annars hade jag frusit ihjäl.

Men kontentan blev att visst kan man ha klänning och en tjock tröja, blir nästan som kjol och klänning. Sedan bytte jag till min kavaj och stilen blev en helt annan

Klänningen köpte jag förra sommaren efter att jag tvekat i en butik och sedan när jag väl bestämt mig, så var den slut, men hittade den på nätet som tur var. Nu verkar den bara finnas på Debut, den är av märket Neo Noir om någon undrar. Den stickade tröjan köpte jag när vi var på Gotland i höstas, men liknande finns här på rea. Kavajen har jag visat förut och den finns här, vill man ha en billigare och med lite mer figursydd skärning finns en snygg här. Vill man ha en tuff blazer till våren och till ett mycket bättre pris hittar ni denna snygga. Det är iallafall roligt att man kan få en klänning att bli vad man vill. Fest eller vardag, stilig eller vardaglig.

Önskar er alla en trevlig Lördagskväll

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • annika johannesson
    april 19, 2020

    Så fina kläder🤗