Lukta gott

Posted on

Innehåller annonslänkar till Sniph

Godmorgon! Vilken fantastiskt härlig helg vi haft och jag ser att det bara kommer att bli bättre. Veckan verkar bjuda på både värme och sol, inte mig emot som älskar värme och sol.

Igår när jag kom hem efter att varit borta i helgen så kände man doften av mina vita liljor i hela huset. Dremot doftade det inte lika gott i kylskåpet, så det fick bli en kylskåpsrensning direkt.

På tal om dofter, så kanske ni minns att jag testade på ett par dofter från Sniph?

Nu var jag inne och gjorde dofttestet och hamnade på Trending Now. Man fyller blandannat i vilka som är ens favoritparfymer, så väljer doft quizet ut vilken doft som passar en bäst, vill ni göra testet så kommer ni direkt dit här. Man kan även gå efter vilka ingridienser man vill ha i sin parfym.

Trending now beskrivs så här

Du älskar att vara först att veta om de senaste trenderna och lanseringarna. Och du är inte rädd för att prova nya saker … eller vända några huvud medan du gör det.

POPULÄRA NOTER: Citrus, Vita blommor, Vanilj

Sist fick jag hem doftljus och rumsspray i doften Rubicon, som både Olivia och jag blev helt besatt av och läser man beskrivningen, kan man nästan tro att hon är en hormonstinn tonåring och jag en kärlekstörstande mogen kvinna, här kan ni läsa om den. Ja jag gillar konceptet med många möjligheter och att kunna få hem en ny doft varje månad. Så nu väntar jag med spänning till paketet kommer hem.

Men nu en promenad med Doris, i sol och fågelkvitter, dock fortfarande lite kallt.

Ha en fin måndag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.