Tips på saker att hitta på.

Posted on

Innehåller annonslänkar

till smartphoto

Heej! Jag gissar att det är många som sitter hemma och känner sig väldigt ensamma, särskilt våra gamla, men även lite yngre som inte lever familjeliv. Gissar också att många gått igenom en massa serier och känner sig rätt mätta på det och det är ju inte alla som har en trädgård att vara i nu när vårarbetet ute börjar.

Mitt tips för några av er är att få ordning på de där gamla fotona som man tog med vanlig kamera en gång i tiden, eller kanske göra en fotobok med korten man har i datorn. Det är ju ändå lite roligare att bläddra ii en bok än att kolla på datorn. Hittade en sida som verkar enkel och billig att göra fotoalbummen i. Gissar att det ändå kan ta lite tid att pillra med, och då kan man ju sitta fokuserad några timmar och samtidigt få lite flaschback på saker som varit bra som man vill spara lite mer i minnet

Ett annat tips som jag själv tänkt göra i många år, men som jag aldrig fått tid till är att göra en egen fotoreceptbok där man samlar sina bästa recept med fina bilder till. Är så trött på att leta recept i min gamla pärm, med en blandning av tidningsurklipp, egenskrivna lappar och datautskrivna recept, nej det skulle verkligen vara trevligt att ha det snyggt organiserat med samma typsnitt och bara de bästa recepten på ett och samma ställe.

Varför inte göra en fotobok till sina barn eller barnbarn. Eller dokumentera den där fantastiska resan man gjorde, som man vill kunna drömma sig bort ibland. Ni kommer till Smartphotos hemsida här

Eller varför inte gravera in något roligt på fina glas, ni kommer direkt till den sidan här.

Ja att få vara lite kreativ i dessa tider, gör att man kan försvinna bort och vara mindfulness för en stund, vilket stärker oss inifrån och vi kan klara av detta kaos vi lever i på ett bättre sätt.

Nu ska jag vara lite mindfullness i trädgården och njuta av solen.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.