En lördag i Östergötland

Innehåller annonslänkar till

Newport, Ellos Lindex

Hallå!

I lördags efter att vi ätit frukost på caféet, så funderade vi på vad vi skulle hitta på. Ingen sol och värme, snarare kyla och regn. Jag hade läst om Östgötadagarna, så vi satte oss i bilen och åkte mot Vreta kloster kyrka. Jag har aldrig sett den och det var länge sedan P sett den, och eftersom han gillar historia och kan mycket om svensk historia, så gillar han att kolla på gamla kyrkor från medeltiden. En riktigt fin kyrka från 11 hundra talet, och det vankades bröllop i kyrkan, för det övades på bröllopssånger där inne, och utanför höll fotografer på att fota inte mindre än två bröllopspar. Tyvärr började det regna, så det blev bara det besöket för oss. Vi åkte till Linköping och där höll det upp ett tag, medans jag skulle kolla efter några saker i butik.

Bl.a detta set som ser så himla snyggt ut, men frågan är om jag passar i det? Just nu 20% bå byxdelen

Klänningen jag har för dagen hittar ni här , 25% rabatt och kavajen här.

Tycker detta set ser både stiligt och skönt, tröjan hittar ni här och toppen här

När vi ändå var i Linköping, ville jag in på Newport, då det inte finns i Örebro, varför det nu inte gör det, när det finns i både Linköping, Norrköping och Västerås. Man kan ju inte skylla på att vi är minst, för vi kommer ju efter Västerås i storleksordning.

Jag var på jakt efter dessa, då de alltid är slut på nätet, men i butik fanns de faktiskt. Tallriksunderläggen är just nu på 50% rea, likaså servetterna i jeanstyg är det rea på.

Sedan ville jag åka hem, för att kanske sova middag en stund, men så blev det inte, utan vi gick och hälsade på hotellet bredvid P.

Söndagen tillbringades i Örebro län och Matresan som gick av stapeln denna helg. Är det något jag tycker vi är bra på, så är det bra restauranger.

Må så gott så länge

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.