En resa med massa skratt inbokat

Innehåller annonslänkar till odd Molly 

Heej! Igårkväll hade min dator laddats ur, och jag tänkte att det bara var att stoppa i sladden,men den startade inte iallafall.Så nu har jag en svart dator som inte går igång, himla tråkigt när man är rätt beroende av dator.Jag hoppas bara det är sladden det är fel på, för jag har verkligen ingen lust att köpa en ny daotor.Fick ju veta sist när bloggen var infekterad och datorn var på service att det var en himla bra dator jag har. Så idag har jag lånat Olivias Appledator, som jag fick en gång i tiden, men som jag aldrig lärde mig att gilla.Hör också att fler och fler verkar gå över till pc igen, vet inte om det stämmer, kanske bara jag somhör det jag vill höra. Så det blir att åka iväg och hålla tummarna att det bara är kabeln. Som jag sagt förut så vill jag alltid ha saker inplanerat, älskar att ha saker att se fram emot. Närmast i tiden ligger en resa till snön, närmare bestämt Lofsdalen, med dessa härlia tjejer 

  Vi var ju på en härlig sensommarresa till Gotland i September, nu ska vi alltså till Lofsdalen. 

 Fr Vänster: Drömhus Helena, Jag, Sallys husFrån tekopptill bergstopp,TinaMeInga sommarkläder/höstkläder som vi kunde ha här.Nej nu gäller det att leta rätt på vinterkläderna. Vad tror ni om denna på oss alla i backen? Ska bli så himla härligt att umgås med dessa härliga tjejer, sist vi träffades skrattade vi så vi höll på att kissa på oss, och det var så himla mysig att uppleva Gotland på hösten utan alla turister, vädret var ju verkligen på vår sida då. Det jag hoppas på nu är att få gå runt i underställ och kanske kunna ta en sväng i backenom vädret tillåter. Tänker inte ge mig ut och åka om det är -15 grader och snöstorm, nej då tänker jag sitta inne med de andra och sippa på lite rött vin och bara skratta och ha trevligt.Längtar som bara den, tre veckor kvar. Alltså det här inlägget var ingen lek, att försöka manövrera en appledator.Hoppas verkligen det inte är fel på min pc Ha en fin fin dagHelena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.