När jag själv får välja

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Heej! Det var bara datakabeln som var slut, så jag behöver inte köpanågon ny dator, så skönt… Har inte ätit mycket sedan i söndags, så igår var första ordentliga måltidenefter matförgiftningen.Vad väljer man när man själv får välja?Jo jag väljer spagetti och köttfärssås, alla dagar i veckan.Fick tom Olivia att äta, hon gillar annars skolans köttfärssås bäst……… 

 Fick ingen bra bild på den nya stjärnan, men längtar redan tills nästa årnär jag ska få ställa upp den.Ni hittar den till 55% rea härHar letat efter en köksmatta att ha under bordet en lång tid, men jag kommer aldrig till skott,nu har Ellos lite nyheter när det kommer till mattor, så den här ska jag fundera på om den kan passa,och just nu är det rabatt på den också, vilket gillas av mig. 

  Har plockat bort nästan all jul, men vissa stakar dröjer jag mig kvar med att ta bort,tycker de är så fina, det blir så himla kalt när de är borta.Tulpaner har hittat hit, så de har tagit över hyacintepedemin. Undrar hur många tulpanbuketter jag kommer förbruka innan det är dags för nästa blomepedemi.  Har ni märkt att ljuset är tillbaka, tycker 2020 känns ljusare på alla visoch igår var det ljust efter klockan 16 så det vänder snabbt nu. Måste bara tänka på att försöka fota medans det är ljust ute,inte så kul med mörka bilder. Kram Helena   

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.