En tanke som blev en annan

Innehåller annonslänkar till Röhnisch

Åhlens

Hej hej!

Igår hade jag planerat att jag skulle åka och träna på förmiddagen idag. Men idag, kändes det väldigt motigt, så det blev en långpromenad med Doris istället, och hon går väldigt raskt när hon är färdig med allt hon ska göra. Så jag var väldigt varm när vi kom hem. Hade tänkt ställa mig på min crosstrainer, men där var batterierna slut, så det blev inget med det heller.

Men just det där med träning att det ska vara så svårt, tur jag har hund, så jag måste ta mig ut. Idag var det ju väldigt varmt ute, så när jag skulle och handla tog jag fram min nya täckkapps väst, fast med en tunnare jacka under. Trodde jag skulle frysa, men den var perfekt idag. Kommer bli super om vi får lite varmare temperaturer, vilket står högt på min önskelista.

Var tvungen att tvätta min täckjacka från samma märke, så jag var liksom tvungen att använda denna, men eftersom det var 7 plusgrader, så blev det ju super.

Denna hittar ni här till 40% rabatt. Mössan finns här

Annars går tvättmaskinen varm och jag stryker mina sommarkläder som inte skall användas på några månader, men jag tycker det känns som det är mycket ljusare idag, beror kanske på att solen idag går ner 15.33. Dagarna blir längre och längre, åhh vad glad är är för det.

Må gott alla. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Lena Latvalehto
    januari 21, 2022

    Bra kämpat! Det låter härligt med vovvepromenad! Här finns flera framgångsfaktorer… Du tränade! Du utmanade känslan, vände den till något positivt! Du gick ut! Att gå ut i naturen, njuta av allt den har att ge, ta in den friska luften, umgås med Doris… Detta gav jättemycket, till såväl kropp som själ, men det vet du såklart redan. 🙂 Det är viktigt att hitta träning man trivs med, den träningen blir oftast av.

    Kämpa vidare och njut!

    Kram