Första ledig dagen i år

Innehåller annonslänkar till Mio

och Röhnisch

Hej hej!

Idag är det första lediga dagen, sedan jag kom hem till Kumla. Vi har ju varit på resande fot och sedan har jag jobbat. Nu är jag ledig två dagar innan helgjobb. Man vänjer sig snabbt med det kalla och mörka vädret, trots att det blir ljusare och ljusare för varje dag. Men jag längtar sannerligen tillbaka till värmen igen.

När jag kom till jobbet i Måndags, blev jag helt överöst av gratulationer, till och med mina närmaste chefer gratulerade och alla var så glada för min skull. De vet ju också hur dåligt jag mådde efter skilsmässan och jag vet att många var riktigt oroliga ett tag. Jag var tvungen att fälla lite tårar av alla lyckönskningar som fullkomligt haglade, även från allmän iva som ligger i samma korridor som vi.

Här hemma eldas det för det har ju varit riktigt kallt ute och det blir så skön värme av att elda i braskaminen som står i källaren och all värme som sedan sprider sig upp i huset.

Annars har jag tagit bort all jul förutom ett par adventslampor, som får hänga med ett par dagar till. Tvättmaskinen går varm och jag betar av en massa måstegrejer som jag nästan hade glömt bort.

Skulle behöva åka och träna men med tanke på hur skönt det var att träna i Spanien så bär det emot att klä av sig i kylan och åka iväg, men jag måste ju ta tag i min kropp.

Mina nya träningskläder som är så sköna, tightsen finns här och bh här

Det är även mycket annat jag måste ta tag i. Jag måste börja rensa detta hus rejält, för tänk vad saker man samlat på sig under de 28 åren jag bott här och har man dessutom källare och förråd, då kan man spara mycket som man tror man ska använda igen.

Har bl.a. ett gammalt marmorbord, med marmorunderrede som jag sparat i säkerligen 30 år. Det är jättefult i mina ögon, men så fick jag se en kompis, som köpt ett nytt som ser rätt likt ut som mitt. Jag blev totalt chockad, att det blivit modernt igen. Dock vet jag att jag aldrig skulle plocka fram mitt, men det måste vara flera starka karlar för att få upp det från min källare, för att bli av med. Kanske P vill ha mitt marmorbord, till sina nya soffor, som btw har kommit nu. Tror dock inte det, men skulle han vilja ha något bord som har marmor i sig , kanske detta vore något, eller två sådana här?

Men P är på väg till Östersund, så det dröjer innan vi kan få hem dem och börja möblera.

Japp nu är en tvättmaskin klar igen, dags att hänga den, för ja jag hänger den mesta av min tvätt på klädstreck.

Jag håller på att fila på ett inlägg, eftersom jag fått frågor hur vi träffades, så är det så att ni sitter inne med fler funderingar så kan ni ställa dem redan nu, kanske de kommer med i det inlägget.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • Lena
  januari 12, 2022

  Har inga direkta frågor men stort grattis till förlovningen. Gillar verkligen din blogg, lite av varje och känns genuin.

 • Milla
  januari 12, 2022

  Hej, jag har nog sagt grattis men säger det igen! 😀 Så roligt med ett äkta frieri och ändå rätt tidigt i ett härligt förhållande. Sa hon som gifte sig efter 20 år 😍. Ska bli kul o följa er och om ni tex slår era bohag ihop eller hur ni nu gör för där finns ju inget rätt eller fel.
  Rensa o rensa ja, visst är det sällan man återanvänder det man sparat länge? Har väl ett dödsbo nära i tanken men vissa saker vill man nog inte återinföra även om det blir poppis igen. Rensa på 😀 kram!