En tuff resa är snart i mål

Innehåller annonslänkar till Hm, Lindex

Hej på er alla kära läsare!

Som de flesta av er vet, så var mitt 2019 ett något jobbigt år efter att skilsmässan blev ett faktum. För ett år sedan var jag en väldigt svag person som överlevde tack vare mina vänner som alltid fanns där för mig. Men jag behövde proffshjälp så jag uppsökte en psykolog som kunde hjälpa mig att komma vidare och som hjälpte mig att bli av med min ångest, för den var inte att leka med vid denna tid. Idag har jag varit hos min psykolog och vi gick igenom min resa som jag gjort och vi kom fram tillsammans att jag inte behöver hennes hjälp mer och att min resa snart nått sitt mål. Jag har pratat reflekterat fått verktyg, råd i svåra frågor, vilket stärkt mig enormt. Nu känner jag mig starkare och lyckligare än någonsin, vilket alla omkring mig ser och märker. Så jag stänger dörren om 2019 och förra decennium och öppnar 2020 med öppna armar och med en ödmjukhet att ta vara på allt som gör mig gott och just nu finns så mycket som gör mig gott. Jag kan se att allt har sin tid och att vi förändras och händelser i livet behöver inte vara till nackdel, fast man tror det då, utan det kan leda till något helt annat som blir till något mycket bättre.

Så med facit på hand och lite tid och en massa hjälp, så klarade jag denna livsresa, och jag kom ut som en starkare och en tro på att livet går vidare.

Min kavaj hittar ni här, skulle kunna tänka mig ett par sådana här skinnbrallor också, kul att kunna variera sig

Ha en fantastisk dag,

Kram Helenea

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 Comments
 • Milla
  januari 20, 2020

  Så fint och ärligt inlägg Helena, är så sagoligt glad för din skull! Att du kan gå vidare och ha så mycket roligt i livet framåt. Jag har sagt det förr, du verkar ha så härliga vänner kring dig. KRAM Milla

  • helenavi
   januari 21, 2020

   Hej Camilla! Tack för dina rader, de värmer. Ja jag har många vänner, sedan har jag vänner som verkligen brytt sig och tagit hand om mig
   och jag älskar dom verkligen, utan dem vet jag inte hur det skulle varit. Hoppas allt är bra med dig!? Kram Helena

 • Sallys hus
  januari 20, 2020

  Du är värd all lycka i världen fina vän!
  Kraaaaaam

  • Åsa Aabakken
   januari 21, 2020

   Vad härligt att höra och visst märks det på dig att du gått vidare. Du ser helt fantastisk ut, lugn, bestämd, självsäker och vacker. Jag förstår att det varit tufft, vad smart att ta hjälp. Jag vet själv inte hur jag hade agerat,reagerat i en sådan situation. Mvh Åss

   • helenavi
    januari 21, 2020

    Hej Åsa! Tack för dina ord. Nej man kan verkligen inte veta hur man ska reagera vid stora kriser. Min reaktion
    var nog inte som jag trodde att jag skulle reagera. Det tar tid att bli sig själv igen och förresten blir man nog inte sig själv helt och hållet
    utan genom krisen blir man lite annorlunda. Kram Helena

  • helenavi
   januari 21, 2020

   Tack min underbara vän, tur att jag har dig. Älskar dig
   Kram Helena

 • Lotta
  januari 20, 2020

  Vad klok du är som tagit hjälp både av vänner men också av proffs. Jag och många fler med mig är otroligt glada över att orken räckt till för att fortsätta med Bloggen.
  Tror ditt 2020 blir fantastiskt med din positiva grundsyn på livet!
  Ser fram emot att fortsätta följa med på just din livsresa Helena.
  Kram 🍀

  • helenavi
   januari 21, 2020

   Hej Lotta! Tack för ditt mail. Bloggen är ju så rolig och viktig för mig så den ville jag verkligen inte sluta med.
   Samtidigt ville jag inte att ni skulle märka hur dåligt jag mådde där bakom, ni fick veta en del, men inte allt, men kände att ni
   var tvugna att få veta hur det låg till eftersom jag visste att många av er redan förstått att något hänt. Ja vi håller tummarna för 2020.
   Kram Helena

 • Louise
  januari 20, 2020

  Efter regn kommer solsken, lite klychigt, jag vet.
  Bra att ha vänner att omsluta sig med.

  • helenavi
   januari 21, 2020

   Hej Louise! Tack för ditt mail. klychigt ja kanske men oftast sant, och nu känns det som solen börjar titta fram igen.
   Ja bra vänner är en ynnest att ha.
   Kram Helena

 • Mia
  januari 21, 2020

  Du är stark med många känslor ,en fin vårdande person. Oftast går man starkare ur en kris än man kanske var före och det tror jag du är nu. Att läsa din blogg gör att du delar du med dig av din energi ❤️