Närmaste planerna

Innehåller annonslänkar till Ellos Och OM

Godmorgon på er allesammans!

Jag ser att allt inte är klart med bloggen, det fattas en massa inlägg. Det saknas från 14 dec tills innan denna helgen, men det kommer, så jag hoppas ni har tålamod. Ser en massa annat också, men jag kanske missar en del, så ni får gärna hinta och berätta om ni hittar något som det är vajsning med.

Ni är så gulliga med era fina kommetarer, jag blir så glad och det värmer otroligt mycket. Jag kanske inte alltid hinner svara då jag jobbar 85% + roddar i att vara mamma till Olivia och Doris 100% och sköter huset med allt vad det innebär, Men jag läser och tänker alltid att jag ska svara, men sedan kommer ngt annat emellan så hinner jag glömma bort att svara.

Förra veckan hade jag fullspeckat program, med roligheter. Denna vecka kommer också bjuda på härliga saker. En Stockholmstripp och även Västerås står på agendan. Sedan väntar helgjobb för min del. Nästa vecka och även veckan därpå står det skidåkning på schemat, och jag längtar verkligen efter snö och frisk luft, finns det något härligare än en dag med snö och fint väder, tror nästan det slår en sommarsemester.

Är så nöjd med min skidjacka som jag köpte förra året, så jag ska inte köpa någon ny i år. Åker alldeles för lite skidor för att det ska vara relevant att köpa en ny skiddress, även om det finns mycket nya snygga skidkläder, som den här eller denna jacka exempelvis. Likaså har jag ingen ny skidutrustning, jag hyr varje år, för att det är så sällan jag åker och för att jag ska få bästa utrustningen. Vore jag skidfantast så skulle ju dessa skidor passa mig.

Men nu lever vi här och nu och här skiner solen så himla fint, så det blir en långpromenad med Doris, innan jag sadlar om till Intensivvårdssjuksköterska.

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Carina
  januari 21, 2020

  Hejsan 👋🏽
  Gillar verkligen din blogg, tycker om att följa ditt liv
  Dock gillar jag inte texten på den numera. Tycker den är svårläst, lixom för ljus och tunn. Men det kanske bara är jag.
  Ha det gött 😃

 • Lena
  januari 21, 2020

  Instämmer om texten…….är mer svårläst….hoptryckt……
  Härligt att läsa att du mår så mycket bättre nu.

 • Milla
  januari 21, 2020

  Maj god – jag köpte ny skidjacka förra året, då hade jag haft samma jacka sen -96 typ (men bytt brallor eftersom de blivit för små snodde sonens urvuxna) . Åker man skidor så spelar det inte så stor roll hur det ser ut, mer hur det tar sig ut 😉 Vi har pratat om att åka till alperna men sen jag trillade förra året i backen (transportsträcka dessutom) och slog i axeln så har jag blivit missmodig och feg och vill inte åka skidor nåt mer 🙁 Det kanske går över. Saknar snö och kyla massor, Man blir ju rent konstig av detta märkliga blåsväder…
  Blev förstås nyfiken på vad du ska hitta på i Västerås, det är ju nästan hemma hos mig 😉 kram