En tur till jourcentralen

Posted on

Innehåller annonslänkar till

Cervera, Kappahl och Åhlens

Heej!

Kvällen igår blev kanske inte riktigt som jag tänkt. Doris och jag lekte med hennes fotboll, som knappt har någon luft i sig, och den där bollen är hennes bästa leksak, hon släpper den aldrig. Men jag kunde iallafall få henne att släppa den, men när hon skulle bita tag i bollen igen, råkade hon bita mig i pekfingret, rakt över en fingerled. Inte direkt djupt men det blödde ett bra tag. Började fundera över när jag fick stelkrampsspruta senast. Ringde iallafall 1177 och de bokade in mig direkt, eftersom det var över en led. Det satt en vakt utanför jouren så det var inte bara att kliva in och det var alldeles tomt på vårdcentralen, så jag undrade om jag var helt själv där, men sedan dök de upp och tog hand om mig. Det slutade med både antibiotika och stelkrampsspruta. Leden var intakt, bara lite ond.

Det var inte så djupt så det ser inte mycket ut för världen, men hundars tänder är ju inte direkt rena och inte fotbollen heller.

Det blev en något sen kvällsmat och inte vilken kvällsmat som helst, utan det blev anka. Jag vet aldrig att jag ätit anka. En massa fina tillbehör till och en sås med fina apelsinfilèer i. Kan säga att det smakade magiskt. Ett gott rött vin som Katarina och hennes M hade med sig förra helgen smakade utsökt till. Det heter Barbera dÁsti Superiore 2017.

Ny klänning som jag hittade här och kommer bli en sommarfavorit. Koftan är från i höstas köpt på Mq, eller vad de nu heter. Mina pioner är faktiskt köpta på Blomsterlandet, men snart kan jag skörda mina egna. Men eftersom de är en av mina favoritblommor, så måste jag tjuvstarta lite.

Porslinet är från Mateus och besticken hittar ni här och mina fina salt och pepparkvarn här.

Nu väntar helgjobb och det känns rätt ok, vädret ska ju inte vara strålande precis.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  juni 5, 2020

  vad heter ditt tjusiga nagellack?

  • Sallys hus
   juni 5, 2020

   Men ååå stackars dig 😱😘 tur ni hade gott rödvin❤️😍