Fröken Brogrens i Örebro

Posted on

Innehåller annonslänkar till Cervera och Odd Molly

och Ellos

Hej hej!

Har ni varit och fikat eller ätit lunch på Fröken Brogrens i Örebro, om inte så kan jag rekommendera det. Så fint fikabröd och även fräsch lunch har de på vardagar.

Jag och Olivia var där och åt brunch/lunch och hon firade mig med en morsdagspresent, en sådan här till samlingen.

Jag hittade min blus från Odd Molly här som är en riktig färgklick, en annan liknande med annan färgställning är denna.

Idag har jag varit ledig och har passat på att göra rent spabadet och även satt ut mina nysådda luktärtor. De andra hamnade ju i poolen och jag kan bara säga det, att gör inte som jag, använd aldrig pooltaket som växthus, för så mycket jord och sand de små såburkarna kunde innehålla kunde jag aldrig ana. Håller fortfarande på att dammsuga upp sand och jord från poolen.

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • E
    juni 4, 2020

    Väldigt snygg mamma och blusen var ju toppen den oxå!