En viktig dag?

Posted on

Innehåller annonslänk till Mio

I dag är det internationella kvinnodagen. Det märktes tydligt när jag var och skulle köpa färska blommor efter jobbet. Renrakat. Så mycket män som handlat blommor till sina kvinnor. Ska det verkligen behövas? Visst är det trevligt att få blommor men måste det vara en särskild kvinnodag till det? Men som jag förstår så var denna dagen mer politisk när den startade 1910, men har sedan förlorat sitt politiska värde och att numera vill männen hylla sina älskade.

Jag jag köpte i alla fall en egen bukett och en snygg vas och tänker att jag är glad att jag är kvinna, trots att jag inte har samma lön som männen på mitt jobb, trots att vi gör samma arbete.

Jag är glad att jag att jag bor i mitt egna hus, med allt vad det innebär, jag är tacksam att jag har fina vänner runt mig som får mig att växa och må bra. Jag är tacksam att jag har duktiga döttrar som det gått väldigt bra för. Tacksam att jag har en fantastisk man som lyfter mig varenda dag med sin otroliga trygghet och varma kärlek så jag känner mig så stark.

Så mitt tips till alla kvinnor. Var glada att ni är kvinna och inse att ni är guld värda.

Lär er stå upp för er själva, ta ingen skit av någon. Led ert liv så som ni vill ha det. Låt ingen annan bestämma vad du ska må bra av. Till tjuven och sist så är ansvaret att ditt liv blir bra, enbart ditt eget.

Nu ska jag njuta av mina blommor och tänka på alla starka kvinnor som stärker andra kvinnor.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Sallys gus
  mars 9, 2021

  SÅ bra skrivet älskade vännen ❤️
  Heja dig och heja alla oss kvinnor 😍😍
  Puuuuuss

  • Sallys hus
   mars 9, 2021

   Haha Sallys HUS ska det såååååklaaart stå😂
   Pilligt med telefonen 🙈🙈🙈

 • Snikmorsan
  mars 10, 2021

  Härligt inlägg! Att blommorna var slut bådar gott! 😉🌺