Ett bra erbjudande till er alla

Hej hej!!

Det blev några dagars bloggpaus. Har haft barnbarnen på besök, Herr Migrän knackade på dörren och tog sig in så jag blev tvungen att sjukskriva mig, flera år sedan det hände senast, och sedan har det varit jobb. I går kväll efter jobbet landade jag efter en timmes bilfärd i Vadstena och lugnet infann sig. Blev bjuden på en fantastisk pastarätt ala 70tal, Saltimbocca, som smakade väldigt gott. Vi kunde sitta ute länge och prata om veckan som varit. Jag åkte från P i Lördags förmiddag, så vi har varit ifrån varann fyra hela dagar, så det fanns lite att prata om.

Har börjat lyssnat på en bok som en väninna tipsat om De sju systrarna heter den och är en serie böcker som handlar om sju systrar som förlorar sin adoptivfar, och han efterlämnar sig en massa gåtor som gör att flickorna kan hitta sina rötter och därmed också finna sin identitet. Jag har precis börjat lyssna på första boken. Tycker det är så bra att kunna lyssna, för jag lyssnar när jag går med Doris, när jag åker bilen, när jag solar, när jag inte kan sova mm.

Eftersom jag tycker om att lyssna på böcker, så har jag ett superfint erbjudande till er alla och det är en månads kostnadsfri läsning hos

Nextory

i 30 dagar, ni kommer direkt till rätt sida där erbjudandet gäller här och ni skall använda denna unika kod

HELENA30,

som ger er 30 dagar fri läsning.

Idag väntar vi besök och inte vilket besök som helst, utan snart kommer de K och M i sin nya fina husbil och parkerar hemma hos P. Vi är bjudna dit på fördrink i kväll, sedan ska vi gå över grusgången till P och äta middag. Kommer nästan kännas som vi är på en camping, iallafall en camping för två familjer, ena familjen i husbil, andra familjen i hus. Ska bli så mysigt.

Ha en fantastiskt bra dag

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Milla
  augusti 14, 2020

  Böckerna är så bra! Inne på nr 4, har läst alla i vår/sommar. Tyvärr är ljudböcker inget för mig, tappar fokus direkt (och är en snabbläsande) men det är så toppen att det finns! Ha en härlig helg där i Vasstena 😀

 • E
  augusti 14, 2020

  Böckerna är toppen! har lästa alla! ja du den där herr migrän, han har börjat komma hit också tyvärr. kan det vara hormonellt tror du 😉 Min kompis sade det men jag vet inte. Otrevligt är det iaf. Hoppas det dröjer till nästa besök för både dig o mig.

 • Lillebror
  augusti 14, 2020

  Har också börjat med första delen, fast i pappersform så det lär ta ett tag, eftersom ”alla” på jobbet läser serien och tycker den är bra.

 • malin
  augusti 14, 2020

  Vad roligt att du hittat den bokserien.
  Jag har lyssnat på alla, och väntar lite otåligt på nästa.

  Trevlig Helg!

  • Benjamin
   augusti 15, 2020

   Har redan Nextstory, bästa uppfinningen sedan kaffet.
   Tar med mig boktipset till min lista.