Ett par dagar med vårkänsla

Posted on

Innehåller annonslänkar till Bubbelroom,

Ellos och Åhlens

Hej hej!

Igår var vi till tippen med en massa skräp, mest var det kartonger som alla paket man skickat efter legat i. Solen sken, men det var rätt kallt, förutom i min hörna i trädgården, där är det alltid lä. Idag sken åter solen, men idag var det verkligen varmt. Jag blir lycklig som ett barn när solen skiner och man känner att solen tar.

Så skönt när man äntligen kan klä av sig några lager av vinterkläderna. Jag har införskaffat ett par nya beige byxor och börjat använda min blus, utan polokrage som jag annars nästan bott i, i vinter då jag frusit nästan varje dag.

Denna vinter har jag även bott i svarta kläder, men nu känner jag att det ljusa måste få börja ta över, men jag börjar med byxorna, så kommer jag sakteliga byta ut mycket av det svarta. Byxorna finns bl.a här. och här. Jag har strl 40, men hade inte magen varit i vägen hade jag absolut kunnat ha en mindre strl. Blusen hittar ni här och jackan har jag visat så många ggr, men den finns här och i beige som jag också har här. Mina solisar finns bl.a här

Ha en fin kväll alla fina läsare.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Snikmorsan
    mars 23, 2021

    Härligt när man kan svida om till VÅR! 🌞🌞🌞