Det blev något annat

Posted on

Hejsan!

Idag efter jobbet åkte jag förbi vårt köpcentrum. Hade en del som jag behövde fylla på mitt badrumsskåp med.

Började på HM, var tvungen att ha nya korta strumpor. Fortsatte till Kicks och expediten var snabbt framme och frågade om jag ville ha hjälp. Allt var inplastat så jag tror de inte vill att man ska gå och klämma och känna på alla produkter. Jag ville ha en ny foundation och jag ville ha en som jag provat från stora dottern. Expediten föreslog att jag skulle sätta mig och så skulle vi prova. Det hela slutade med att det blev något helt annat än jag hade tänkt mig.

Jag hade tänkt den r men det blev den här istället. Den passade tydligen bättre till min ansiktston, tyckte tjejen. Sedan lärde hon mig ett knep. Jag brukar använda kajalpenna och hon berättade att hon använde ett settingspray som hon sprayade på handryggen. Sedan tog hon svart ögonskugga som hon doppade i sprayen och sedan använde det som kajal. Hon tyckte att det blev både snyggare och att det satt längre, någon som testat det knepet. Så det blev ett settingspray också, hoppas det blir så bra som hon lovade.

Nu är jag ledig till fredag eftermiddag då helgjobb väntar, så Doris och jag tog bilen till P och överraskade honom. Han kom hem senare än oss, så han blev något snopen när vi var där. Han trodde vi skulle komma imorgon.

Glömde såklart data sladden, så jag hade med en död dator. Så idag är det premiär att göra blogginlägg från mobilen.

Ha det gott. Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Snikmorsan
    mars 24, 2021

    Tycker ibland att det är lättare att uppdatera från telefonen🤔 Ja inte att skriva förstås.

  • Lena
    mars 25, 2021

    Jag använder alltid kajal, låter som ett bra tips men jag förstår inte riktigt hur du applicerar det. Tycker ofta att man är fint sminkad fram till 10-snåret, efter det tycker jag det mesta liksom runnit av.