Father´s day is coming up

Innehåller annonslänkar till Care of carl

och Thomas Sabo

Hej på er!

Jag har haft en ledig dag, efter helgjobb. Verkligen skönt att få en dag att ta igen sig på. Snart är det Fars dag 8/11 och jag brukar bara köpa en blomma och chokladask till min far. Men jag vet andra som firar mannen som de håller kär, för att han är just en sådan bra far till deras barn. Det kan jag inte fira längre. Däremot skulle jag kunna fira P för att han är den finaste mannen jag någonsin träffat, som gör allt gott, för både barn, exfru och även mig.

Han är bara så perfekt på alla vis.

De flesta män i min ålder har ju det mesta och de flesta har väldigt starka åsikter vad de vill ha. Gjorde ett collage med tänkbara saker till far eller till den som man vill ge något fint till.

Ett par sköna skinnhandskar är väl verkligen något som passar nu när det börjar bli kallt, dessa fodrade skinnhandskar hittar ni här

En snygg och varm mössa hittar ni här. Alltså hur snyggt är det inte med en man med en snygg mössa, rock och en halsduk, kan säga att det är verkligen något jag går igång på. Jag vet att P precis köpt denna som jag längtar att få se på honom. En annan snygg rock hittar ni här

En snygg klocka är og bland det vackraste man kan se på en mans handled, denna tycker jag är snygg

Ett par manschettknappar hittar ni här, dessa skulle passa min svärson. Fast han har nog aldrig manschettknappar gissar jag, lite för ung för det.

Ett snyggt läderarmband är också snyggt om det inte är för pråligt. Detta är helt ok.

En snygg portfölj, för pappor som jobbar på kontor. Denna är ju hur snygg som helst. P har en liknande.

Men en sådan här skulle han verkligen behöva när han är här hemma.

Hur tänker ni kring fars dag?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Tina ME
  oktober 19, 2020

  Fina grejer! Jag firar min pappa med en liten present på Fars Dag. Han fick en klocka den här gången, lite i förskott eftersom vi förmodligen inte är på Gotland då. I övrigt så firar jag Per för att han är den bästa pappan både till sina och mina barn. Champagne, en god middag och en present brukar det bli <3 Kram //Tina

  • helenavi
   oktober 19, 2020

   Det låter underbart. När ska vi ses då?🤗

   • Tina ME
    oktober 19, 2020

    Ju förr desto bättre tycker jag! Vi hörs om det :-). Kram!

 • E
  oktober 20, 2020

  Snygga manschettknappar är väl ett toppentips att ge till svärsonen 😃 mina grabbar har flera par och de använder dem när klädkoden är kostym och känner sig jättefina. På ett par är affektionsvärdet högt då de är arv efter en älskad farfar som lämnat oss alldeles för tidigt för många år sen. Matchande slipsnål i guld blir icing on the cake.