Fel dag att sluta med kolhydrater

Innehåller annonslänkar till

Lyko och Mio

Hejsan!

Men alltså, hur korkat är det att sluta med kolhydrater den 16 februari, självaste fettisdagen??

Urkorkat helt enkelt. Dagen började bra. Åt ägg till frukost och soppa till lunch, sedan blev det svårare då jag visste att det fanns semlor på min arbetsplats, men jag klarade att inte ta någon semla. Så jag har inte ätit någon semla idag. Men det fick mig att tänka att det är ju inte bra att sluta med kolhydrater helt och hållet. Det kommer ju inte hålla i längden och P som lagar så god mat, hur skulle det se ut. Nej så vi har tänkt om. Vi ska försöka äta kolhydratfattigt på veckorna för att kunna unna oss till helgen istället. Man kan ju inte sluta äta när man är nyförälskad, det hör ju liksom till att äta och dricka gott.

Igår var jag hos min bästa frissa. Det blev lite kortare och mörkare i botten. Kul med lite förändring.

Ser att jag behöver putsa mina speglar, och på tal om speglar så måste jag tipsa er om denna spegel som är mycket billigare än O´s spegel som kostade fem gånger så mycket. Ett annat tips till er att just nu är det 20% här inne om man vill fynda. Använd koden 20all gäller till i morgon kväll.

Ha en fin kväll.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • Camilla
  februari 17, 2021

  Du är alltid så fin i håret.
  Kom gärna med lite tips hur och vad du äter. Skulle behöva rejält med inspiration

  • helenavi
   februari 20, 2021

   Tack Camilla! Mina tips hur jag äter kanske inte är de bästa eftersom vågen pekar uppåt. Men funkar vår strategi, så kan jag absolut delge våra tips om de funkar.
   Kram Helena

 • Eva
  februari 18, 2021

  Du har ju så rätt så kh behöver vi men man kan välja att äta mindre sådana 🙂 du är fin som du är kvinna 🙂 kram Eva