Hej hej!

Att P gillar mat har ni nog redan förstått. Han gillar att tillaga fin och vällagad mat och han älskar att äta god mat. Han har ju tagit med mig på matsensationer de luxe under detta år, så det är kanske inte konstigt att jag gått upp i vikt. Han gillar även kläder, inredning och en del bilar också.

Han klär sig alltid väldigt stiligt och propert, utom när han är i trädgården, för det gillar han ju också, trädgårdsarbete. Han är en fantastisk man som stormat in i mitt liv.

Men för att återgå till helgen, så hade P bokat bord på The Cadier bar på Grand hotell. Blev bjuden på lunch där bland de första gångerna vi sågs och jag hade aldrig varit där och tyckte att det var fantastiskt fint.

Nu var det brunch det var tal om och det var väldigt corona safe, knappt en människa där och väldigt långt mellan borden. Man blev serverad allt vid bordet. Mycket trevligt och fantastiskt gott.

Ni kan ju tro att jag blev mätt. Först toast skagern och sedan Två eggs benedict och på det en efterrätt.

Kunde inte äta mer på hela dagen. Vi var ute och gick en långpromenad i diset, men det var så välbehövligt efter den brunchen, men mättheten höll i sig till i går.

P´s snygga rock hittar ni här och min blus hittar ni liknande här

Hörrni igår var det 16 grader ute, hur är det ställt i världen, kan man undra? Hur många kommer ha koll på presidentvalet ikväll och natt?

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 Comments
 • åsa
  november 3, 2020

  Hej. Vill tacka för en jättefin blogg! inspirerande ,trevlig och rolig. Sån trevlig stilig man man du träffat, härligt att livet blev så bra för dig. Önskar er all lycka! Kram.

  • helenavi
   november 3, 2020

   Hej Åsa! Tack för ditt meddelande och fina kommentar. Kram Helena 🤗

 • E
  november 3, 2020

  Var det möjligen ettårsjubileum som firades 😉 <3 cadierbaren går inte av för hackor – så himla fint!

  • helenavi
   november 3, 2020

   Ha ha nej det är ett par månader kvar tills ett års jubileum😉

   • Barbro
    november 3, 2020

    Jag ät romantiker som följt dig i många år.Började med ditt bröllop
    Så roligt att du hittat nytt.Nyfiken hur träffades ni?

 • Anna-K
  november 3, 2020

  Blir lite förvånad över att läsa om hur ni reser och träffar folk och ni är ute och äter ofta på restauranger . Tänker att det alltid finns en svag länk när det gäller smittspridningen (även om du skriver om corona avstånd) med tanke på att du träffar svårt sjuka i ditt jobb. Såklart ska vi inte sluta leva men tänkvärt är väl att vi begränsar både resor och hur många vi träffar. Vi måste alla hjälpas åt . Vi är många som avstår mycket just nu i corona .

 • Milla
  november 3, 2020

  Kommer nog ha koll på valet, lär nog vakna tidigt imorrn så får upp o kolla. Man bävar för allt nästan… Är så tacksam att min dotter är hemma igen. Du skrev om hundar i storstan. Emelie bor på Kungsholmen o har börjat gå ut med en hund i grannskapet för att komma ut på dagtid (hon jobbar alltid hemma). De har en hundpark i närheten och där är alltid massa hundar säger hon, blev nästan lite rädd i början 😀 då hon gick dit. Må så gott, och tänker på dig nu när restriktionerna ökar i Örebro och är väl en tidsfråga här hos oss med i Sörmland. Man känner sig alltid lite ledsen liksom. Kram Milla