Frulle på café

Posted on

Godmorgon!

Klockan är 05.30 och jag väntar på att min morgongröt snart ska vara klar. Brukar äta det när jag ska upp och jobba tidigt.

Igår morse tog vi en liten promenad ner till Vadstena centrum. Vi hade tänkt köpa med frukostmacka från det nyöppnade bageriet Hamilton, men vi kom mitt i premiäröppningen så vi stannade och åt våra supergoda smörgåsar på det mysiga café et, med de snygga Morristapeterna och de mysiga inredningsdetaljerna som gick i samma nyanser som tapeten. En driven ung tjej på 24 år som öppnat detta fina bageri.

Önskar henne stort Lycka till. Gissar att det kommer gå bra, för allt smakade super till och med hemmarullade köttbullar på mackan.

Många hade letat sig dit och det gick att sitta både inne och ute.

Doris var också välkommen, t.o.m. hönor var välkomna.

Uppdatering; hann inte skriva klart i morse och nu är min jobbhelg slut och jag har några timmar kvar att njuta av denna fina söndag och eftersom jag alltid har lä på mitt poolområde så kommer bikinin åka på.

Min klänning är härifrån, men den finns nog inte kvar om jag får gissa.

Ha en fin Söndag, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Tina ME
    maj 9, 2022

    Så mysigt det ser ut! Dit måste vi gå när vi kommer till Vadstena nästa gång. Kramar //Tina