Gult i sommar

Posted on

Innehåller annonslänkar

till Bubbleroom, Ellos, Åhlens

Man kan ju tro att jag bara har blå vit randiga kläder på mig. Så är det ju inte riktigt. Jag gillar ju gult också. Men det måste vara rätt gula nyans för att jag ska falla. Bleka gula nyanser faller jag sällan för, utan mer kycklinggula färger, då vänder jag mig om och tänker inte så många sekunder innan jag bestämt mig.

Den här klänningen hittade jag i en klädbutik i Vadstena och jag föll för färgen och kände att den kan ju passa som en båtklänning. Det blev lite svenskt kan man säga, gul klänning, blåa handdukar, hi hi. Jag hittade en som var väldigt lik min, 20% rabatt också, här hittar ni den

Lite andra gula klänningar som kanske passar någon, har jag listat

De två första gillar jag stort. Tänker att antingen har man sneakers eller tofflor till. Klänningarna hittar ni här och här

Den 3e klänningen också stort gilla på, den hittar ni här

Den 4e borde passa min kropp perfekt, man kan dölja både det ena och det andra, här hittar ni den.

Den näst sista gula klänningen, passar väl utmärkt en solig kväll när man ska på fest eller bara ut och äta.

Den sista är en riktig festklänning, så vacker, här hittar ni den.

Ni får 20% på alla klänningar med koden SUNNY20 tom 7/7

Nu har jag jobbat fem av sju. Tror ni jag räknar ner. Just nu är det sömn det är mest brist på, så i morgon hoppas jag få sova och att inget stör. Just nu sitter jag vid poolområdet och njuter av värmen, porlande vatten från poolen och en massa ny musik, samtidigt som jag bloggar.

Hoppas ni njuter av denna härliga sommarkväll.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Birgitta
    juli 6, 2021

    Hej Helena! Du är jättefin i gult och visst är det så att det gäller att hitta den rätta nyansen. Förstår att du ”räknar ner” och efter en så lång och ansträngande tid med pandemin lockar ledighet med nära och kära. Håller också med dig om att vi alla måste fortsätta ta ansvar, hålla avstånd och visa hänsyn. Både jag och maken insjuknade i covid under jul och nyårshelgen. Behövde dock inte sjukhusvård (så tacksam för det) men drogs hela våren med total orkeslöshet.

    Men nu är sommaren här med sol☀️och värme så vi får passa på att samla energi i sällskap av vänner och familj💜 och lata dagar när vi gör”ingenting”, hihi. Hoppas du får en riktigt glad och skön sommar!