Här händer det grejer

Posted on

Innehåller annonslänk

Hallå!

Här gäller det att agera. Vi packade bilen tidigt i Måndags morse och drog till Nyköping. Jag har aldrig varit där. Hittade ett supermysigt café med tillhörande inredningsbutik, Det blev en fika där innan vi drog vidare norrut.

Vi hamnade i Trosa, där jag heller aldrig varit, men tänkt att jag skulle vilja besöka sedan länge. Vi strosade runt, tillsammans med alla andra turister. Att få parkering var inte lätt, men tillslut hittade vi en, så vi kunde få strosa runt i den lilla pittoreska staden.

När magen väl började kurra och vi skulle hitta någonstans att äta, blev det svårare, för det var kö till alla matställen vi ville till. Men vi hamnade på Bohmans uteservering och vi tog en sallad där och den var supergod så det blev ju bra tillslut.

Jag tycker det är superjobbigt att trängas med en massa folk och när man är riktigt hungrig, och vill ha mat direkt, då kan jag bli riktigt tjurig.

Två städer som jag aldrig besökt tidigare, på en halv dag. Ja det funkar, man hinner väldigt mycket på en dag om man vill det. Dagen var dock inte slut ännu, utan färden fortsatte, men det tar vi i nästa inlägg.

Idag är det lite sämre väder där vi befinner oss, så P vill ut och kolla rean, och visst kan jag hänga med på det en stund, blink blink. han såg att just dessa var det superrea på.

Ha det gott, Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
 • Monica
  juli 28, 2021

  Vet var ni är 😉
  Såg er när vi passerade med bilen när ni väntade vid ett övergångsställe ..
  Ser ut att bli bättre väder till kvällen !
  Ha det gott o tack för en bra blogg !
  Kram Kram

  • helenavi
   juli 28, 2021

   Ha ha var det nyss, vid Valhallavägen?? Ni skulle tutat😍

   • Monica
    juli 29, 2021

    Ja det var det 👍🏼
    Hann inte med, får bli nästa gång 👌🏼
    Idag njuter vi av solen på Fjäderholmarna 😎☀️👙💦
    Kan tipsa om champagnebaren på södra teatern … magisk solnedgång och utsikt 🥂☀️🇸🇪😘 om ni inte redan varit där eller Hosteria tre santi på söder 😋😋😋
    Kram o ha en fin dag 🤗

    • helenavi
     juli 29, 2021

     Tack för tipsen! Vi har ätit lunch på Saltsjöbaden idag, nytt ställe för mig🤩