Hemma i ett vintrigt Sverige

Innehåller annonslänkar till

Bubbelroom

Hej på er!

Och återigen ett stort tack för alla lyckoönskningar och fina kommentarer på Instagram och Facebook, heter samma på alla ställen, ( Helenas enkla vardag)

Bloggen har jag inte riktigt hunnit med, då datorn varit nedpackad och vi varit på resande fot. Men jag återkommer här inne, ska bara jobba lite också.

Vi blev kvar i Stockholm efter att vi landat, vi båda tycker det är så mysigt att strosa runt där uppe. Vi köpte med oss färska räkor hem till den lilla lägenheten, som vi satt och åt innan vi körde Outlander race.

När vi åkte hemåt i Söndags, visste jag att jag hade full jul hemma och att den skulle packas ner så fort som möjligt. Stannade till hos Rappne på Ulriksdals handelsträdgård, tycker den är så himla mysig. Varenda gång jag kommer in i en handelsträdgård, tänker jag att här skulle jag vilja jobba. De hade självplock av tulpaner så det fick följa med hem, plus lite pärlisar. De har ju restaurang där, men den har vi aldrig lyckats prova, då vi alltid är där fel tid.

Hade kunnat strosa där inne hur länge som helst, men nu skulle vi hemåt. Väl hemma var det både skottat och städat, då blir man glad i mammahjärtat.

Mycket som ligger efter när man varit borta länge, plus att det varit jul och jag också varit sjuk och då hållit mig i Vadstena. Men det går bara att göra en sak i taget, kanske två om jag fokuserar. Får tänka att allt kan inte fixas på en förmiddag.

Fick ett sms i förmiddags att det var minst 60% rea här inne och dessa som jag har liknade, är ett hett tips, 129 kr. Eller denna cardigan för 115 kr.

Japp då var det bara att kavla upp armarna och återgå till jobbet. Vet att de andra slitit under helgerna. Men det är första gången jag varit ledig under alla mina år, så jag har inte dåligt samvete för det.

Kram på er så länge.

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Lena
    januari 10, 2022

    Några speciella restriktioner när man kommer hem från utlandet?

  • E
    januari 10, 2022

    Härligt med gratulationer! Nu går man ju i spänd förväntan över att få se vad ni valde för ringar 😃