Hög höjd och mycket trappor

Posted on

Innehåller annonslänkar till röhnisch

och ellos

Hallå!

Herregud vad motion jag får här nere. Det är mycket gå och mycket trappor och även fina träningslokaler. tur jag tog med mina nya träningskläder. Fast de har jag bara inne på gymmet, blir för varmt ute om man inte går ut väldigt tidigt och då sover vi. Vi verkar behöva mycket sömn, för vi sover och sover och mitt flås är inte det bästa, gissar att det beror på covid infektionen. Men bara att röra sig är ju bra tänker jag. All motion är ju bra, trots att jag behöver draghjälp uppför trapporna.

Jag har inget Nyårslöfte att jag ska träna mer. Däremot tog jag mina friskvårdspengar på Nordic Wellnes, så vi kan träna ihop, plus att mina kollegor tränad där också, då kanske det blir av, ibland iallafall.

Mina träningstights hittar ni här och de är så himla bra för de sitter uppe, har annars lite problem med att de hasar ner och det gillar jag inte. Tränings bh hittar ni här, den sitter som ett smäck. Har ni egna rabattkoder, kan de inhandlas till bättre pris här. Nu ska vi snart bege oss ut och gå i alla trappor här i Puerto Rico. Kommer sova gott i natt med. Sedan ska jag fila på vår Nyårsaftonskväll, så ni får se mer bilder än jag visat på Instagram

Må så gott så länge, kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.