Hur många linneskjortor kan man ha?

Innehåller annonslänkar

till lexinton, ellos, gina och indiska

Heej!

Vaknade inatt av att det kändes som att jag skulle få feber och kände att jag kanske hade lite ont i halsen. I morse kändes det bättre, men det har svajat lite under dagen. Är det för sådant här man ska vara hemma från jobbet eller? Tur jag är ledig, får känna hur det känns inför morgondagen. Känns oerhört svårt att veta hur man ska göra, i vanliga fall skulle jag aldrig vara hemma för något så litet, men nu är det ju inte vanliga fall……..

I somras införskaffade jag mig två linneskjortor en beige och en vit. Vilket underbart plagg, så himla skönt att ha på sommaren och man kan både klä upp och ner den. Ha den när man går till stranden, eller när man ska på aw, eller bara bära den hemma till ett par jeans som jag har idag.

Ett nyckelplagg i garderoben

Eftersom jag blivit helt frälst i blåvitrandigt så var det en självklarhet att denna skulle med hem när jag hittade den, att det dessutom var en linneskjorta var ju bara ett plus.

Hittade den randiga här, finns en liknande här som är billigare

En beige finns här

Vita finns här, billigare här och ännu billigare här

Här har det börjat regna och det är verkligen svinkallt ute, så en massa ljus och en härlig filt att krypa in i är vad som gäller här hemma.

Ha det gott allesammans.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
 • E
  april 27, 2020

  Hoppas du inte blir sjuk. Jag var hemma före påsk oxå så där kluvet som man inte skulle varit hemma för om inte läget vore som nu… . Jag börjar bli trött på detta nu, covid 24/7 nyss sade de på tv att vi måste hålla ut kanske hela året, vet inte vad man ska tro eller hur man ska orka. Har ni spegling efter varje pass?

 • Åsa, Örebro
  april 28, 2020

  Krya på dig! /Åsa

 • Tina
  april 28, 2020

  Den beige linneskjorta som du har på dig var riktigt snygg. Tycker det är svårt att hitta rätt ton på beige, vart är din ifrån?
  Krya på dig!/Tina