Vacker höstdag i Vadstena och en utnämning.

Hallå!

Hamnade i Vadstena ett par dagar nu när jag är ledig. Man kan tycka att två dagar inte är så mycket, men vad mycket man kan hinna om man hittar på saker. Vi landade i tisdags kväll, närmare midnatt, men skönt att kunna sova ut på onsdagen och veta att man är på plats. Igår onsdag var det verkligen en sådan där vacker höstdag som gör att man älskar hösten. Kanske något kall men solens strålar gjorde underverk på alla rödgula blad och för att inte tala om hur vacker Vättern var.

Har sagt det förut, men när man är i Vadstena så sjunker axlarna och man blir totalt avslappnad. Vet inte vad det kommer sig men det kanske har något med historien eller vetskapen av att Nunnorna lever och bor här, eller är det Vättern som har en lugnande effekt. Känner i alla fall att jag mår så bra att ha lite lugn omkring mig ibland.

På kvällen gick vi till Restaurang Hörnet. Vi hade tur att få ett bord lite senare på kvällen. Denna restaurang är den absolut bästa restaurangen i Vadstena och kvalar absolut in bland eliten i Sverige. Unga och väldigt drivna som får den ena efter den andra utmärkelsen.

En annan som också fått en utmärkelse är Helenas enkla vardag, jag har tydligen kvalat in som en av Sveriges bästa bloggare 2021, vilken ära, tack för det. Det passar ju bra när jag om någon vecka firar att jag bloggat i tio år.

Nu skall jag hoppa i kläderna och bege mig ut på långpromenad med Doris

Kram på er

Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • E
  oktober 14, 2021

  Var tvungen att kolla bakåt lite hur länge jag följt dig. Kom fram till att det var strax innan Milian föddes. Det är inte klokt vad tiden går! Grattis till bloggjubiluem!

  • helenavi
   oktober 14, 2021

   Oj och han är ju sju år. Vad kul att du följt mig så länge. Tack för det🙏🏻😍. Kram Helena

 • Malva Dragonfly
  oktober 15, 2021

  Grattis det är du värd! Tack för att du delar med dig av din inspirerande och mysiga blogg! Lycka till/ Malva

 • Anette
  oktober 15, 2021

  Vilken fantastisk bild på solnedgången över vattnet. Visst är Vadstena en fin liten stad, rofylld och charmig.
  Grattis till utmärkelsen 😀👏

 • Helene
  oktober 15, 2021

  Grattis!
  Har läst din blogg i många år tycker du inspirerar💜
  Kram