Influenser träff på Scandic Central Örebro

Innehåller en annonslänk till

Mio

Hej hej! Vad skönt att jag blev ledig i fredags, för då kunde jag hänga med Almi Mälardalen som anordnat höstens första Influenser frukost. denna gången var det på det nyöppnade Scandic hotellet som ligger bredvid järnvägsstationen. Väldigt fint hotell och man hörde varken tåg eller bilar, som annars gick precis utanför. Utsikten från sjunde våningen var magnifik och det kan jag säga att frukosten var också.

Vi fick berättat för oss att Gert Wingård varit med och designat hotellet och att han använt staden Örebro i inredningen. En matta skulle föreställa en skosula, Örebro är ju en gammal skostad. Wadköping och rullstensås fanns också med i inredningen, i form av bänkskivor och möbler.

Vi fick kolla på rummen som var superfräscha och de har fått så mycket beröm över sina sängar och kuddar.

Vi tyckte de skulle satsa på en takbar, för är det något som inte finns i Örebro så är det en just en takbar.

Tänk vad trevligt vi haft med Almi Företags centrum, träffas en gång i månaden i flera år. Vi pratade om fyra år, men jag tror faktiskt att det kan vara fem år. Vi är nästan samma gäng som vi var från början, bara några nya som tillkommit och några har fallit ifrån.

Här ses fr vänster; Yogabyfrida, Therese Wickman, Sallys hus, jag, Malins hus och hem, Matplatsen Amanda Jirvelius, Thereseoman.

Längst fram sitter tjejerna från Almi och Scandic.

Efter två timmar och min parkering gick ut, Tackade jag för en trevlig frukost med trevligt sällskap, så tog jag en sväng till Mio, för att se om de fått in dessa som utlovats på hemsidan. Nix de hade inte kommit, men jag la en beställning på sex stycken, och nu har de har redan kommit, så ett tips är att skynda att fynda, så billigt pris.

Må så gott!

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.