Vad önskar sig en 20 åring?

Innehåller annonslänkar till

Hickarp, Flattered, Nividas Cervera

Cocopanda och Stronger

Hej hej!

Fredag och jag blev ledig idag. Väldigt skönt och väldigt passande eftersom Almi Mälardalen hade bjudit in till influenser frukost på nyöppnade hotellet Scandic central i Örebro, och jag skulle ha missat det, men nu kunde jag vara med. Vi insåg att vi träffats så här i över 4 år nu och vi har så himla trevligt ihop allesammans.

Men jag måste först prata om att min yngsta fyller 20 år på måndag, och vad ger man en som fyller 20 som har allt och bara önskar sig dyra saker? Hon bor fortfarande hemma, men har fast jobb, så hon kan köpa sig precis vad hon vill. Men såklart, 20 är stort att fylla, så klart hon ska få något.

Har satt ihop en moodboard med saker jag tror hon skulle gilla.

Solisar är ju jätteviktigt och hon älskar solisar, dessa hittar ni här. Bästa dagcremen med primer hittar ni här. Ett par snygga loafers vill väl alla ha i år, dessa finns här

Bästa sminkborstarna hittar ni här. Träningstjej som hon är skulle hon nog gilla denna Parfymen vet jag att hon gillar, för denna är snart slut. Värmeborste vet jag också att hon gärna vill ha, denna är en Wow produkt.

Sedan vet jag att hon vill ha dessa, men vet inte exakt om det är rätt, och hon är noga att det blir rätt, min lilla tjej.

Tänk på måndag, då får hon gå till systemet själv, minns den känslan av hur stor man kände sig.

Hon har fast jobb, har körkort, hon har fått rösta och är skötsam och väldigt trevlig mot alla. Så vad kan man säga; att man känner sig stolt som mamma.

Här blir det bio ikväll. Vi trodde vi skulle bort, men de vi skulle till är utomlands och de tänkte vi skulle komma nästa helg. Japp så fel det kan bli.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
 • E
  september 16, 2022

  Som man sår får man skörda så det är nog till att du sträcker på dig med en sån belevad dotter kram kram

 • Rita
  september 17, 2022

  Du ska vara stolt som mamma. Stort och fylla 20 år, nu har hon mycket och se framemot.
  Stort grattis till henne 💖