Jag en ja sägare.

Hej hej!

Jag är verkligen en Ja sägare, hänger oftast med på de flesta roligheter som dyker upp, eftersom jag mår bra av sociala sammanhang. Sedan däremellan är jag också behov av ensamhet och tystnad, det är väl där min balansering kommer in. Ibland tar dock roligheterna över och jag känner inte av att jag måste ha lugn och ro. Så kan man säga att det varit den senaste veckan. Två tuffa arbetspass, flera dagars roligheter, jobb direkt och idag skulle roligheterna fortsatt, men nu kände jag att kroppen tog stopp. Jag skulle inte vara hemma en enda dag på en och en halv vecka och jag har en massa to do list att göra hemma, plus det viktigaste av allt, kunna vara mamma och matte. Så till Romme resan blev jag en Nej sägare, men inte utan lite dåligt samvete för att jag missar en dag med mina härliga kollegor och för att jag sett fram emot denna dagen länge. Det tog emot i mig själv att ta beslutet att vara hemme, men nu känns det ändå ok, för nu hinner jag tvätta, ringa en massa samtal, maila viktiga deadlines, fakturera och andas och reflektera över senaste dagarna.

Håller på att försöka få igång min nya mobil, men det verkar inte vara så lätt, för den bara börjar om med installationen hela tiden, så nu har jag gett upp och får not åka till butiken där mobilen är köpt, och se om de kan hjälpa mig, teknikstrul är jag en Nej sägare till….

Måste tipsa er om snygga fejkskinnbrallor. Beställde på nätet och de kom verkligen supersnabbt. Gillar dem för de ser verkligen äkta ut och inte plastiga som många fejk kan göra. Här hittar ni dom. Jag tog först strl M, men bytte till L. Nu ska jag nog prova M igen för jag tror de kan töja sig lite.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
  • Anna
    februari 4, 2020

    Själv är jag en ja-sägare när det kommer till jobb. På gott och ont.