Mina två skatter

Hej hej! Idag är en dag, då jag inte hinner något, så det får tyvärr bli ett superkort inlägg, men jag kommer igen i morgon. Igår var jag iallafall hos stora dottern, som bloggar här. Alicia hann ju fylla fyra år när vi var i Lofsdalen, så jag passade på att åka och gratta henne igår. Annars skulle det dröja minst en vecka till innan jag skulle hinna dit.

Alicia har som jag sa precis fyllt fyra år och Milian fyller snart sex år och jag säger bara det, herrejösses vad fort tiden går. Jag har såklart bilder från min dotters fina hem, men det hinner jag inte visa nu, för jag måste skynda till jobbet och där lär jag kavla upp armarna.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
  • Veronika
    februari 5, 2020

    Härligt med dom små! Snygg bloggen blev! Kramis

  • villa Ryttarängen
    februari 5, 2020

    Ja men så är det. Tänkte just när jag läste att hon fyllde fyra år. Hon föddes ju nyss. Sedan tänker jag på hur länge jag följt dig, det är många år nu. Kämpa på nu med ditt viktiga arbete. Kraaaam Pia