Hej hej!

I Söndags löste vi in min julklapp på Steam Hotell i Västerås. Kan ju säga att vi inte var ensamma om att lösa in julklappen, det var kö för att få checka in och det var uppstyrt de luxe, vi hade en speciell tid för middag och då satt man väldigt nära andra par som också hade samma tid. Känslan av att tränga in så många som möjligt var total. Likaså fick vi en tid på Voltage Lounge, spa avdelningen efter middagen, och då var det också smockfullt med folk, så jag kan säga att det blev verkligen ingen mysig spakväll som jag hade tänkt. Men hotellet är häftigt och inredningen är superfin, och är man ung och vill ha en häftig upplevelse så visst.Frukosten var också helt superbra dagen därpå, men lika mycket folk då, så det var verkligen trängsel och svårt att hitta sittplats..

Det var väldigt mysigt att sitta i deras utedel, med ett blåsit Mälaren som utsikt, det kosntiga var att det kom en kraftig Mariuana doft, så personalen gick verkligen runt och undersökte var det kunde komma ifrån, de misstänkte starkt att det kom från sviten och att det drog ner där vi satt… Jag har aldrig vetat att den lukten är mariuana, så jag fick lära mig något nytt.

Våning 14 med utsikt över Mälaren, helt ok

På våning 7, ligger alltså spaavdelningen med både utom och inomhuspool, det gick nästan vågor på utomhuspoolen

Men jag rekomenderar absolut att åka dit men kanske inte som en ”julklapp”, utan att boka in sig när det inte är julklappsdealer där, för hotellet är ju ändå en riktig upplevelse.

Nu är jag ledig en dag, innan helgjobbet tar vid, om man är frisk och vet ni jag har suttit i solen en halvtimme efter jobbet iallafall, gud så skönt.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
 • Milla
  mars 19, 2020

  Det är det där jag är så rädd för om man ska åka en helg till SPA, tycker det är riktigt tråkigt när det är massa folk. Jag såg att Steam och hela den gruppen nu kör med present kort, betala 500 kr få 1000 kr, typ. Väldigt fint initiativ. Jag bor ju så nära så funderar på att ta en vanlig vardagskväll och åka dit för övernattning. Fast just nu känns det lite sisådär…. KRAM

 • Catarina
  mars 19, 2020

  Hej!
  Vi har varit på ”julklappsspa” både i Falkenberg, Ystad och nu senast på Marienlyst i Danmark, Har varit jättenöjda och det har bara varit i Falkenberg vi har upplevt det som trångt och för mycket folk och då har vi ändå varit ett par gånger på alla hjärtans dag. Otur för er att det var så mycket folk, det tar ju bort den där sköna relaxkänslan man är ute efter. Om jag ska välja det bästa av de tre ställen vi varit på, så vinner Marienlyst, både spadel och restaurangupplevelser var superbra, bättre service i en restaurang får man leta efter- underbar och serviceinriktad servitör!
  Snart helg, njut av den!
  Catarina

 • Lotta
  mars 20, 2020

  Oj, låter som en upplevelse som kommer fnissat åt lite längre fram, men förstår känslan av lite besvikelse. Tänker också i dessa tider att knöka ihop en massa människor på liten yta. Lite motstridigt utifrån övriga samhällets tänk med att minimera möten och att var nära.
  Men så härligt Helena att du alltid har förmågan att se det positivt och rekommenderar ett besök!
  Hoppas du får en riktigt trevlig helg!

 • Anna-K
  mars 20, 2020

  Människor dör i corona viruset varje dag . Hoppas att vi alla tar det här på allvar nu ? Jag går absolut inte på resturang eller vistas i folksamlingar. Tycker vi alla borde göra det bästa av situationen som råder och inte tramsa bort det. Jag har själv tänkt anmält mig som frivillig ifall det krisar i sjukvården har jobbat på OP ( det är förvisso ett antal år sedan då jag sadlade om men någon nytta kanske jag kan bidra med. .. Har dessutom en syster som har endast 47% av lungkapacitet kvar känner stark oro för henne.

 • ulrica
  mars 25, 2020

  Åh, hur skönt såg inte det där ut då!!! Vilken perfekt timing att checka in där innan du nu fått lägga all kraft på jobbet.
  KRAAM