Hitta på tips i Coronatider

Posted on

Innehåller annonslänkar till HM

och Adlibris

Heej!

Jag är så vansinnigt trött på detta Corona….. Hela världen är på väg att kollapsa, trots att de flesta klarar viruset galant och kanske till och med obemärkt. Man räknar med att 60% kommer få viruset. Lika bra att få det direkt tänker jag, men det värsta är att jag kommer aldrig veta om jag haft de, då man slutat testa om man har det..

Iallafall verkar folk hålla sig hemma och jag undrar hur många bebisar som kommer att bli till och hur många skilsmässor detta leder till. Tänk att hålla hela familjen hemma med föräldrar som jobbar, ungdommar som gör skolarbete och mat som ska lagas och ni kan ju bara tänka vilken irritation detta kan leda till.

Idag var jag och en adjunktkollega och åt på en restaurang och kan ni tänka er att ägaren kom ut och tackade för att vi kom och åt. Vi var inte själva, utan vi var rätt många som var där och åt, både gamla som unga, vilket jag tycker är bra. Hörde av en annan adjunktkollega som jobbar på 1177, att de är totalt nedringda och det är nästan samma frågor alla ställer, som man kan få svar på internet. Svenska folket verkar vara livrädda…….Håll er hemma om ni känner er sjuka, träffa inte gamla och sjuka, tvätta händerna och ta inte i en massa knappar och handtag, och gör ni det ta er inte i ansiket och tvätta och sprita händerna..

Igårkväll var jag själv hemma och vad gör man då, i dessa tider? Man ringer en vän såklart, sedan sätter man på bra musik, häller upp ett glas vin och lagar lite godare än vanlig tisdagsmat för jag låtsas att det är Fredag, Sedan provade jag kläder som jag klickade hem för några dagar sedan och körde lite egen mannekänguppvisning.


Nya slacks i en beige färg hittar ni här och blusen här, det gula som ni ser ovan är detta

Jag undvek samtal om Corona, hade ingen nyhets tv på.

Kände att jag var tvungen att vila från allt, för att inte bli knäpp.

Man får lov att hitta på andra saker, som att spela spel, lyssna på en bra bok, kanske tillsammans med någon mer i familjen, jag vill tipsa om denna bok och resten av hennes böcker som är så himla bra. annars kan man se om sin favoritserie. Serier jag skulle kunna se om är Outlander, Dontown Abbey, Sex and the City, Homeland, Bron/Broen, Games of Throne. Snart kommer solen och vi kan vara ute och pyssla i våra trädgårdar, sitta och lapa sol, kanske fara på en utflykt med kaffekorgen. För mig väntar två dagars jobb, sedan en ledig dag och sedan helgjobb. Spännande att se hur många som sjukskrivit sig nu? Hos oss var det tio stycken som sjukskrivet sig häromdagen, så går det i denna takten, undrar man vilka som ska vårda de sjuka?

Ha det gott, Ta hand om er.

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 Comments
 • Malin
  mars 18, 2020

  Himla snygga kläder! Hoppas du behåller dom.

 • Carina
  mars 18, 2020

  Håller helt o hållet med dig. Hade dom ”släppt viruset fritt” hade det förmodligen passerat som en seg vår med många förkylda. Men som det är nu, är det panik hos världens befolkning.
  Kul när du visar kläder 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Mera sånt. Å dom satt verkligen skit snyggt.
  Är dom normala i storlek ??

 • Lise-Lotte
  mars 18, 2020

  Snyggt vinglas. Var har du köpt det?

  Lise-Lotte

  • helenavi
   mars 19, 2020

   Hej hej! Glasen är flera år gamla och köpta på en liten webshop, som inte finns kvar längre.
   Kram helena

 • Anna-K
  mars 18, 2020

  Oj nu förstår jag inte hur du tänker kring corona smitta ??? Det sista jag tänker på just nu , är att gå ut på resturang (även om vi misstänker att vi kan ha haft det då vi blev sjuka efter Spanien resan) Tyckte du skrev om att du var förvånad över att vårdpersonal ej testades vilket man kan tycka är märkligt när man tänker efter. Förklara hur du tänker Helena ? Borde ni inte vara extra försiktiga ändå ? eller har jag fel ?

 • Åsa Aabakken
  mars 18, 2020

  Jättesnygga kläder you look amazing ❤️

 • Anette
  mars 19, 2020

  Vilken trevlig kväll, trots brist på sällskap. Det gäller att förgylla tillvaron.
  Både byxorna och toppen är jättesnygga.

 • Linda Larsson
  mars 19, 2020

  Skrämmande situation det här…

 • anna
  mars 20, 2020

  Jäklars vad snygg du är!!!
  Blev inspirerad att vårshoppa lite, och det känns ju extra bra nu när vi också ska hålla handeln igång;)