Kaftan till sommaren

Posted on

Innehåller annonslänkar till ELLOS, Gina

Kronans apotek, och Bubbelroom

Heej!

Hamnade på en blogg som visade en massa härliga sommarbilder och jag kan inte låta bli att känna en stark längtan till denna sommar, hoppas bara att inte COVID-19 sätter stopp för alla som ska ut och resa inom den närmaste tiden. Annars ser jag ljust på sommaren och vad den har att erbjuda. Började kolla mina bilder från förra sommaren då jag och Olivia var på två utlandsresor. Vi beökte först Palma i början av Juni och Malta innan skolan började.

Ett nyckelplagg för mig på somrarna är kaftanen, jag älskar det tunna tyget som skyler och ger lite skydd. Den här har jättemånga år på nacken och jag använder den jämt.

En till kaftan hittade till min garderob i slutet av förra sommaren och jag älskar den och kommer använda den jättemycket i år med. Hittade den här. Liknande finns här och i svart här

Har letat efter flera kaftaner och hittade den här och den här

Medans jag väntar på att vårens solstrålar ska ge mig lite brun hy, så använder jag BUS för att inte se halvdöd ut.

Nu mot veckans sista arbetspass.

Ha det gott

Kram Helena

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Comments Yet.